Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma kiderült, hogy nem szedhetek fogamzásgátlót. Milyen megbizható módszerek vannak még? Csak a gumiban nem bizok. Ha lesz abortuszom, az nagyon vészes?
Figyelt kérdés
mert ha nem tabival védekezek, akkor előbb vagy utóbb ugyis lesz..2011. márc. 27. 23:37
11/18 anonim válasza:
Hidd el az óvszer biztonságos. Ha megfelelően használjátok és figyeltek a felhelyezésnél szinte kizárt, hogy valami probléma legyen. A fogamzásgátló tabletta után ez az egyik legbiztosabb módszer,
12/18 anonim válasza:
nem biznék a gumiban se hisz nem 100százalékos....tapasztalatból mondom és nem a mi hibánkból történt,és ne boltba vegyetek gumit ha mást nem tudtok használni,inkább gyógyszertárba!
13/18 A kérdező kommentje:
nekunk már 3-4 x kiszakadt.. pedig tudtuk hasznalni.. na jó, a legelsőt szájjal tettem fel, és levegő került alá, de a többi?
2011. márc. 28. 14:01
14/18 anonim válasza:
Hát igen a gumival az az egy gond van, hogy mostanában van egy hülye szokásuk a kölyköknek amit már többször is láttam boltokban, hogy tűvel kersztülszúrják a gumik dobozát, csak úgy random, nem mindegyiket. Vagyis totózahat az ember, hogy lukas vagy se. Nekem a bogyón kívül a Pharmatex kúp jött be, nem habosodik, sőt még fertőtlenít is. Bár hogy mennyire hatásos azt még nem tudom, mivel csak 3 hónapja használom, eddig nem lettem még terhes tőle. Úgyhogyszerintem ha gumi akkor gyógyszertári, szerintem abban teljesen megbízhatsz. Minimum 1% esély a terhességre minden eszköznél van.
15/18 anonim válasza:
"mert ha nem tabival védekezek, akkor előbb vagy utóbb ugyis lesz.."
Ez hülyeség.
Használj pesszáriumot és spermicidet együtt. Emellé, ha aggódsz, akkor alkalmazzatok naptármódszert vagy megszakítást.
16/18 A kérdező kommentje:
áá, csak a pharmatexet magát nem fogom hasznalni, az ugy tenyleg nem megbizható.. te is vigyazz vele, kombinald naptarmodszerrel, meg megszakitással..
2011. márc. 28. 23:46
17/18 anonim válasza:
pharmatex+ naptár v megszakítás sem olyan hatásos, mint a pharmatex+ pesszárium
mi a helyzet a hüvelygyűrűvel? azt sem használhatsz?
18/18 A kérdező kommentje:
nem tudom, az nem olyan elterjedt nalunk.. legalabbis, senkivel se talalkoztam még, aki ilyet hasznalt volna.. de az is hormonos..
2011. márc. 29. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!