Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sok egy nadrágért 8ezer ft?...

Sok egy nadrágért 8ezer ft? Te max mennyit adnál érte?

Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 20:09
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Ezt a csodálatos irományt tulajdonképp kinek szántad? Mert egy csöppet elkanyarodtál a tárgytól. De akkor ilyen logikai alapon bátorkodom feltenni azon kérdésemet, miszerint irodában robotoló, 30 év körüli, szűz nő vagy, és még nem volt párkapcsolatod?
2010. júl. 15. 22:51
 12/40 anonim ***** válasza:

Utolsó, szívemből szóltál.

Nekem is van egy 26 ezres XX by Mexx farmerem, márkaboltban vettem teljes áron. Van Zárából 2 db 15 ezres, amúgy a legolcsóbb farmerem került 8 ezerbe pont. Átlag 10 ezer körül vannak a nadrágjaim.

Így egyáltalán nem mondanám soknak a 8 ezret, az egy reális ár egy normális minőségű farmerért, ami jól is néz ki.

Ja és én sem apuci pénztárcájából öltözöm, 25 éves vagyok, a párommal élek 2,5 éves gyerekem van így minden amit veszek, veszünk saját pénzből.

A páromnak meg 45 ezres Replay farmere van.... lehet akkor hülyézni minket is :))

2010. júl. 15. 22:51
 13/40 anonim ***** válasza:
Időközben írtak, így már nem az utolsónak szólt, hanem a hosszú szövegű válaszolónak, hogy igaza van :)
2010. júl. 15. 22:54
 14/40 anonim ***** válasza:
22 éves házas nő vagyok és nem robotok, meg rohadok. Élvezem a munkát.
2010. júl. 15. 22:54
 15/40 anonim ***** válasza:
És még egy agyonművelt...De legalább azon tipikusan hülye magyarok közé tartoztok, akik itthon ráfizetnek egy csomót azon ruhaneműkre, amit Parndorf-ban fele annyiért megkaphatnátok, és még jobban is néz ki, a választékról nem is beszélve. Legyen már mivel keménynek lenni. =)
2010. júl. 15. 22:55
 16/40 anonim ***** válasza:
Ja nyilván oda 20perc alatt odaérek, és ingyen.
2010. júl. 15. 22:55
 17/40 anonim ***** válasza:
0%
Ingyen? Hát vajkrémet eszel, a benzin már nem fér bele?
2010. júl. 15. 22:57
 18/40 anonim ***** válasza:
És mintha a vajkrém drága lenne. =)
2010. júl. 15. 22:58
 19/40 anonim ***** válasza:
Nem mondod komolyan, hogy UGYANAZ Parndorfból jobban néz ki? Szerintem itt te vagy agyonművelt.
2010. júl. 15. 22:58
 20/40 anonim ***** válasza:

Dobd rá az időt, a pénzt meg tedd hozzá azt is, hogy vannak akik nem nagy mennyiségben szeretnek vásárolni, hanem ha épp kell egy-két dolog, vagy megteszik valami, akkor megveszik. Nem fogok egy darab nadrágért kimenni oda. Minek?

Telne benzinre, de sokan elfelejtik, hogy azt is ki kell fizetni, meg az idő sem ingyen van. És akkor már nem is annyival olcsóbb.

2010. júl. 15. 23:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!