Sok egy nadrágért 8ezer ft? Te max mennyit adnál érte?
Utolsó, szívemből szóltál.
Nekem is van egy 26 ezres XX by Mexx farmerem, márkaboltban vettem teljes áron. Van Zárából 2 db 15 ezres, amúgy a legolcsóbb farmerem került 8 ezerbe pont. Átlag 10 ezer körül vannak a nadrágjaim.
Így egyáltalán nem mondanám soknak a 8 ezret, az egy reális ár egy normális minőségű farmerért, ami jól is néz ki.
Ja és én sem apuci pénztárcájából öltözöm, 25 éves vagyok, a párommal élek 2,5 éves gyerekem van így minden amit veszek, veszünk saját pénzből.
A páromnak meg 45 ezres Replay farmere van.... lehet akkor hülyézni minket is :))
Dobd rá az időt, a pénzt meg tedd hozzá azt is, hogy vannak akik nem nagy mennyiségben szeretnek vásárolni, hanem ha épp kell egy-két dolog, vagy megteszik valami, akkor megveszik. Nem fogok egy darab nadrágért kimenni oda. Minek?
Telne benzinre, de sokan elfelejtik, hogy azt is ki kell fizetni, meg az idő sem ingyen van. És akkor már nem is annyival olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!