Ki adnátok akár 9 ezer forintot egy alsónadrágért (Calvin Klein, Tommy Hilfiger) 20 ezret egy Lacoste poloért . Vagy CK-ért.50 ezret egy nadrágért?
Én 15 vagyok lány de nem adnék ki 20 ezret egy pólóért...:/
Sztem tökre gáz ha vki azzal villog h neki mennyi pénze van meg stb azért mennek oda a lányok mert "gazdag" közbe meg csak átbasznak h vegyél nekik vmit..-.-
detto.. nem érdekel,h menyibe kerül..nem azért veszem..tetszik emg minden..vagyis igen
oké köszi szépen!
Sztem szánalmas amit a második mondott bocsi...:/
"Egyszerűen megengedhetem magamnak és ennyi. " szted ez nem hivalkodó??! ha itt így viselkedsz milyen lehetsz élőben?!!
Nemtudom hány éves vagy 21:10es de ha nincs külön házad és nem töltötted be a 18at akkor nem is te teheted meg hanem anyuci meg apuci mert ők dolgoznak azért h te ilyen bunkó legyél...-.-"
Kedves kérdező:egyetértek a legelsővel és mellé tenném ha jó fazonú és tetszik nyugodtam meg veheted csak ne legyél ilyen mint az első...ne márkára meg pénzre menj..csak akkor vedd meg ha tényleg tetszik és ne azért mert Calvin Klein v vmi hasonló nagymárka..:)
21:17 es vagyok
bocsi nem azt akartam írni h mint az első hanem azt h előző...(:
2.Vagyok!
Természetesen van külön házam és 39 éves vagyok!
Nem értem miért bunkóság ha őszintén válaszolok a kérdésre?
Most sem tudok mást mondani mint,hogy számomra fontos a minőség és ezt meg is tudom fizetni!Szerintem ez egyáltalán nem hivalkodó.
De ezt most mondod egy 14 éves gyereknek akit eltartanak ha most elszáll magától akk milesz belőle később?
Sztem is csak akk vedd meg ha nagyon tetszik..(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!