Ki adnátok akár 9 ezer forintot egy alsónadrágért (Calvin Klein, Tommy Hilfiger) 20 ezret egy Lacoste poloért . Vagy CK-ért.50 ezret egy nadrágért?
Figyelt kérdés
persze, ha lenne miből..04 éves vagyok..és viszonylag tehetős..van már pár ilyen cuccom..de nem gáz ha szeretek iyleneket venni?2009. aug. 2. 20:55
31/33 anonim válasza:
Kérdésre válaszolva:igen.Egy kis összeállítás:
GANT:ing 30,000Ft,nadrág 35,000Ft,cipő 40,000Ft.
Óra:Rolex Submariner 1,3 millió Ft.
Autó:Saab 95 3,0 15 millió Ft.
Ezen a honlapon az értelmetlen kérdéseket és az ostoba válaszokat olvasni felbecsülhetetlen.Van amit nem lehet pénzzel megvenni.
Ennyire ráértek?
32/33 anonim válasza:
Szerintem nincs neked semmilyen ilyesféle cuccod,max felteszed ide a kérdésed hogy menőz hogy ilyeneket szeretnél,ha van is tuti nem eredeti vagy józsefvárosi vagy vaterás. Miből feltételezem ezt?Onnét hogy akinek tényleg márkás cuccai vannak nem veri nagy dobra épp azért mert megteheti és neki ez már átlagos,én se tenném fel ide a márkás cuccaimat hagyom hogy az emberek vegyék észre!Szállj le a magas lórol barátom jó tanács!További szép napot :)
33/33 anonim válasza:
utolsó válaszolónak:NEM ÉRTED A VICCET,EMBER! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!