Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki adnátok akár 9 ezer forinto...

Ki adnátok akár 9 ezer forintot egy alsónadrágért (Calvin Klein, Tommy Hilfiger) 20 ezret egy Lacoste poloért . Vagy CK-ért.50 ezret egy nadrágért?

Figyelt kérdés
persze, ha lenne miből..04 éves vagyok..és viszonylag tehetős..van már pár ilyen cuccom..de nem gáz ha szeretek iyleneket venni?
2009. aug. 2. 20:55
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
20%
Egyszer élünk..Vedd meg nyugodtan Őket..:)
2009. aug. 3. 01:33
 12/33 anonim ***** válasza:
Én is megengedhetném magamnak, de egyszerűen nem tudok egy ruha darabra 20-50 ezret kiadni. Nekem teljesen jók az 5 ezer körüli pólók és a 8-10 ezres farmerek. Inkább költök másra mint ruhára.
2009. aug. 3. 06:11
 13/33 anonim ***** válasza:
82%

Én nem engedhetném meg ezeket magamnak, egyetemista vagyok, rendszeres kerest nélkül, örülök, ha szezonvégi leárazásokon tudok magamnak venni pár márkás cuccot. ha ennyi pénzem lenne mint neked, akkor sem adnék ki ennyi pénzt egy-egy ruhadarabra, mert nem tartanám ízléses dolognak, hogy mialatt emberek százezrei éheznek, szűkülködnek, és sokan vannak, akiknek annyi egy havi konyhapénzük, mint nekem egy 20ezres póló. felfogás kérdése, ha neked ez tetszik, így jó, akkor vedd ezeket a cuccokat, csak ne vágj fel vele, mert az gusztustalan.

23 L

2009. aug. 3. 16:13
 14/33 A kérdező kommentje:
bocsánat legutolsó, de ebbe már nekem kell beleszólnom..milliók éheznek meg ilyenek?és mi aközöm van hozzájuk? attólmég mert éheznek..én nem élvezhetem az életet, és vehetnék magamnak jó ruhákat.hülyeség már bocsánat.
2009. aug. 3. 18:13
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
17 éves vagyok, és én is ilyesmi ruhákat hordok, pl Lacoste ing 28ezer, vagy Nike, Supra csukák 30ezrekért stb... és csak ritkán kérek pénzt a szüleimtől... Az meg mindig felidegesít hogy mi közünk hozzá hogy hányan éheznek stb? attól hogy nem veszem meg magamnak a 30ezres farmert nekik még nem lesz jobb. Meg nem szoktam kérkedni a ruháimmal, csak amikor már huszadszorra megkérdezik a suliba hogy "hallod, mennyibe került, mond má' meg, nah", és nem érdekli őket ha azt mondom hogy, "bocs de nem kívánok erre válaszolni" vagy "ezt most nem mondanám meg", nem, ő kérdez tovább, nah akkor nagyképűen megmondom neki hogy ennyi és ennyi volt!!! tessék...
2009. aug. 3. 18:31
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy vagyok vele h ha zsebpénzed akkor nyugodtan ha úgy érzed ha nincs másra szükséged ha pedig szülőktől van rá a pénz akkor akkor nem tehetnéd meg mert nem te kerested össze...én ezt például kihasználásnak nézem a szülőkkel szemben..

és az éhezésről pedig teljesen igazatok van..én is nagyin sajnálom őket de azzal h nem veszel meg magadnak valamit a pénzed megmarad akkormeg?!Adománnyozzanak csak a "sztárok" nekik úgyis jól megy...xĐ

2009. aug. 5. 10:17
 17/33 anonim válasza:
48%
18:31-es-nek-mégis honnan van rá pénzed elárulnád? annyira idegesít hogy egyesek-re ránézek és lerí rajtuk hogy apuci pénzéből van,mert attól hogy nem kéregetsz tőlük nem biztos h amiből veszed azt nem tőlük kaptad, honnan van pénzed 1 20 forintos pólóra? ez nem minőség hanem flanc,attól mert valaki vesz 1 kínai farmert attól még az nem fog fél év alat szétmenni.
2009. dec. 2. 16:43
 18/33 anonim ***** válasza:

apától aztán kérhetnék, úgyse adna... :S :D szal nem talált...

Hahh.. majd mindjárt el is árulom hogy miből van rá zsém pff

2009. dec. 2. 18:24
 19/33 A kérdező kommentje:

Utolsó. Nagyon nem így van:)

Mégis honnan máshonnan lenne pénzem mint apámtól, meg anyámtól:) De, nem használom ki őket, annak ellenére, h maguktól, ilyen ruhákra adnak pénzt.:)

Szeretem őket, segítek nekik otthon, jóltanulok, stb:) tehát nem nem használom ki őket:) ennyit erről.

2009. dec. 2. 18:24
 20/33 anonim válasza:
69%
ok,vedd csak meg a drága cuccokat végülis vmiből meg kell élni a boltoknak,erre ottvannak azok a szegmensek akiknek apuci adja a lóvétXD
2009. dec. 2. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!