Ki adnátok akár 9 ezer forintot egy alsónadrágért (Calvin Klein, Tommy Hilfiger) 20 ezret egy Lacoste poloért . Vagy CK-ért.50 ezret egy nadrágért?
Én nem engedhetném meg ezeket magamnak, egyetemista vagyok, rendszeres kerest nélkül, örülök, ha szezonvégi leárazásokon tudok magamnak venni pár márkás cuccot. ha ennyi pénzem lenne mint neked, akkor sem adnék ki ennyi pénzt egy-egy ruhadarabra, mert nem tartanám ízléses dolognak, hogy mialatt emberek százezrei éheznek, szűkülködnek, és sokan vannak, akiknek annyi egy havi konyhapénzük, mint nekem egy 20ezres póló. felfogás kérdése, ha neked ez tetszik, így jó, akkor vedd ezeket a cuccokat, csak ne vágj fel vele, mert az gusztustalan.
23 L
Én úgy vagyok vele h ha zsebpénzed akkor nyugodtan ha úgy érzed ha nincs másra szükséged ha pedig szülőktől van rá a pénz akkor akkor nem tehetnéd meg mert nem te kerested össze...én ezt például kihasználásnak nézem a szülőkkel szemben..
és az éhezésről pedig teljesen igazatok van..én is nagyin sajnálom őket de azzal h nem veszel meg magadnak valamit a pénzed megmarad akkormeg?!Adománnyozzanak csak a "sztárok" nekik úgyis jól megy...xĐ
apától aztán kérhetnék, úgyse adna... :S :D szal nem talált...
Hahh.. majd mindjárt el is árulom hogy miből van rá zsém pff
Utolsó. Nagyon nem így van:)
Mégis honnan máshonnan lenne pénzem mint apámtól, meg anyámtól:) De, nem használom ki őket, annak ellenére, h maguktól, ilyen ruhákra adnak pénzt.:)
Szeretem őket, segítek nekik otthon, jóltanulok, stb:) tehát nem nem használom ki őket:) ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!