Ki adnátok akár 9 ezer forintot egy alsónadrágért (Calvin Klein, Tommy Hilfiger) 20 ezret egy Lacoste poloért . Vagy CK-ért.50 ezret egy nadrágért?
Nevetséges vagy:)
Gondolkozzatok már egy picit..
Én vagy bárki más aki drágább cuccokba jár, miért nem mondja azt nektek, vagy aki nem márkás cuccokban jár, h miért ilyenekbe jársz te csóró, meg ilyenek?
Nem mondjuk:)
Ti, viszont mondjátok, h miért ilyenekbe járunk, stb. stb. mivel tudjátok, h ha nektek lenne, ti is megtennétek..de nincsen:)
Lacoste, Ck, ezek jó minőségűek, tudom bizonyítani is , mivel én hordok ilyeneket, ha jól sejtem ellentétben veled:)
Hát ezek a ruhák nem hiába kerülnek ennyibe.Általában megérik a pénzüket, hiszen nem egy hipphopp összevarrt dologról van szó.A fazonjuk is nagyon jó, az anyaguk is.
Nem gáz ha szeretsz ilyen cuccokban járni én is szeretem az ilyeneket, nem is egy elég márkás(,eredeti)ruhám van.A lényeg, hogy ne vágj fel vele és ne ezzel próbálj meg kitűnni.Egyszerűen csak azért vegyél fel ilyeneket, mert ebben érzed jól magad.Akkor nem lesz semmi gond, nem fognak majd arcoskodónak tartani(persze lesz egy-két kivétel, dehát ki nem sz@rja le?:))
Vicces... ha már ennyi pénzem lenne inkább segíteném a szegényebb beteg gyerekeket akiknek műtétre sincs pénzük. Ja persze ezt a legtöbb gazdag felvágós divatmajom sosem tenné meg. Mindig csak a szegények segítenek. Milyen érdekes, nem?
Az ilyen ruhákkal csak az üzlet jár jól... semmiben nem jobbak az olcsóbbnál, és semmivel nem is szebbek. 50 ezer forintból én 10 nadrágot varratok, ami egyedi és 100% hogy illik hozzám.
MIÉRT VAGYTOK IRIGYEK???
Elolvastam a válaszokat és ennyi irigy embert egy rakáson.
Én nem vehetem meg a drága ruhákat, nekem marad a Zara, Pimkie, Tally Weijl stb. üzletek kínálata, mert nincs 50 ezrem egy Replay farmerre, de ha lenne megvenném, mert fantasztikusan néznek ki!!! Ha lehetne Hermes meg Bottega Veneta táskával járnék nem Zarassal meg H&M- essel.
24 éves vagyok, kicsi gyerekem van, kell másra is a pénz, mint ruhákra... ha nem ragaszkodnék, hogy nekem külön kocsi kell, nem elég egy közös a párommal, akkor a különbözetből kijönne havonta 1 márkás ruha, de inkább a kényelmemhez ragaszkodom :)
Viseld nyugodtan, ha valaki megkérdezi, hogy " de jó, hol vetted" ne szégyelld. Persze ne dicsekedj, mert kiutál majd a féltékeny fúria brigád, de nehogy már Te szégyelld magad, hogy márkás ruhákat hordasz!
A szegény sorsú gyerekeken nem egy 14 évesnek kell segíteni, ha felnőtt lesz talán fog segíteni, talán nem.
Mindemellett utálom, hogy azzal jönnek sokan, hogy a világon mennyi éhező van.... engem nem érdekel a világ, ha segítek, akkor a magyaroknak segítek, nem ázsia meg afrika.... tegyétek inkább ti is azt, hogy a környezetetekben néztek szét kinek van szüksége élelemre, ruhákra, ahelyett, hogy távoli országoknak adnátok a pénzetek, ami ki tudja el jut- e a célszemélyeknek....
én közepesen márkás dolgokat szoktam venni. de egy alsógatyáért már csak elvből sem adnék 9ezret. nem azért, mer téheznek vagy ilyesmi, egyszerűen pofátlanságnak tartom, hogy ennyit kérnek érte. lehet venni olcsóbban ugyanolyan jó minőségűt, hiszen ha jó a szabása, anyaga, varrása, akkor annál jobb minőségűt nehéz venni. ugyanez póló és nadrág ügyben. egy bizonyos minőség felett már csak a márkanévért kell fizetni. és egy 20.000Ft-os nadrág már nagyon jó minőségű.
cipőből pl nem is szeretem a Lacoste-ot, teljesen egyszerű sportcipő vagyonokért, annál sokkal jobbakat veszek olcsóbban.
szerintem mindenki azt vesz fel, amit akar, én nem pikkelek ezért senkire. de a kérdésre válaszolva, nem, nem adnék ki ennyit, a megmaradt pénzt másra költeném.
Ezt igy félévvel később elolvasva érdekes volt.Énis szeretem az ijen ruhákat de én nem mindenböl veszem azt pl: farmerböl jo az ijen átlagos Bershka-pull&Bear-Zara na de polóból viszont énis márkásat veszek(Abercrombie,Hilfiger,R.Lauren)
napszemüvegbölis fontos számomra a minőség és órábólis és 18leszek sulimellet megdolgozom a pénzemért h igy öltözhessek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!