Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 12 ezer Ft egy nadrágért?

12 ezer Ft egy nadrágért?

Figyelt kérdés

Ma vettem életemben először ilyen sokért nadrágot. Nagyon tetszik és szép is, de nagyon lelkiismeret furdalásom van azóta...pár éve még a 2ezres nadrágot is sokalltam. Más is van így? Egyáltalán normális vagyok, hogy ennyit kiadtam egy göncért??

20/L

2009. okt. 25. 13:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Tudod az a baj,hogy 12 ezer nem sok egy gatyaert.A fizetes keves!!En is megveszek magamnak barmit barmennyiert.Majd ha gyerekem lesz ugyis csak neki fogok draga holmikat venni.
2009. okt. 25. 13:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Én a tavalyi céges karácsonyi parti előtt kerestem egy szép darabot magamnak. Hát, meg is találtam, 13 000 ft volt, igaz gyönyörű. Én nem akartam megvenni, de a párom megvette nekem. :) Akkor egyszer volt rajtam, azóta nem is volt alkalmam viselni.

Ha tetszik, teljen benne sok örömöd, viseld! :)

2009. okt. 25. 13:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
mostmár az a 12 ezer egyáltalán nem mondható soknak. régebben még azvolt. demostmár az árak az egekben vannak, ez a 12 ezer még átlagosnak mondható. az emberek pénze a kevés, ez itt a baj.
2009. okt. 25. 14:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

a mi anyagi helyzetünkhöz képest sok. :/

és gondolom ezzel nem vagyok egyedül. :/

2009. okt. 25. 14:20
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
12ezer valóban nem sok egy gatyáért. manapság már csak annyiért lehet kapni.
2009. okt. 25. 14:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy átlag nadrágot lehet kapni 6-8 ezerért (Debrecen ill. Miskolc). Esetleg 1-2 nagyon csinos darabot vettem meg ennyiért régebben, de olcsóbban is találok mindig.

Igazság szerint mindenkinek egyéni pénztárca függő mi a sok. Nekem van, hogy sok, van hogy megengedhetem magamnak. A lényeg, ha már megvetted akkor örülj neki, ne rontsd el bűntudattal, a tiéd :)

2009. okt. 25. 14:45
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban nagyon tetszik a gatyi és nem bántad meg akkor szerintem megért 12 ezret. Meg gondolom minőségi , márkás. Ha úgy nézzük sok 12 ezer forint, de sajnos már a kínaikban is 5-6 ezer forint egy nadrág ami tömegcikkbnek számít. Szóval én is inkább megveszem a drágábbat és különlegesebbet:)
2009. okt. 25. 15:27
 8/13 anonim ***** válasza:
68%
én legtöbbször 10ezer körül szoktam nadrágot venni... szóval nem sok, nyugi :)
2009. okt. 25. 15:45
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
olyan nadrág ami évekig vagy akár több tíz évig kitart belekerül 20 ezerbe is. Nekem kicsit több volt annál, de már nagyon régóta megvan a Levi's 501-esem. Volt már nadrágom 5ezerért is, de kikopott nagyon hamar, nem érte meg azt a pénzt.
2009. okt. 25. 18:15
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én is úgy vagyok Vele, hogy régebben nem engedhettem meg magamnak a drága cuccokat. Most ezt megláttam és nagyon megtetszett ,a Párom is biztatott, hogy vegyem meg. Eddig a legdrágább gatyám 6 ezer Ft körül volt. Ezért volt számomra furcsa, hogy egyáltalán megvettem. :)

2009. okt. 26. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!