Ma vettem életemben először ilyen sokért nadrágot. Nagyon tetszik és szép is, de nagyon lelkiismeret furdalásom van azóta...pár éve még a 2ezres nadrágot is sokalltam. Más is van így? Egyáltalán normális vagyok, hogy ennyit kiadtam egy göncért??
Tudod az a baj,hogy 12 ezer nem sok egy gatyaert.A fizetes keves!!En is megveszek magamnak barmit barmennyiert.Majd ha gyerekem lesz ugyis csak neki fogok draga holmikat venni.
2009. okt. 25. 13:46
2/13 anonim válasza:
Én a tavalyi céges karácsonyi parti előtt kerestem egy szép darabot magamnak. Hát, meg is találtam, 13 000 ft volt, igaz gyönyörű. Én nem akartam megvenni, de a párom megvette nekem. :) Akkor egyszer volt rajtam, azóta nem is volt alkalmam viselni.
Ha tetszik, teljen benne sok örömöd, viseld! :)
2009. okt. 25. 13:47
3/13 anonim válasza:
mostmár az a 12 ezer egyáltalán nem mondható soknak. régebben még azvolt. demostmár az árak az egekben vannak, ez a 12 ezer még átlagosnak mondható. az emberek pénze a kevés, ez itt a baj.
2009. okt. 25. 14:02
4/13 anonim válasza:
a mi anyagi helyzetünkhöz képest sok. :/
és gondolom ezzel nem vagyok egyedül. :/
2009. okt. 25. 14:20
5/13 anonim válasza:
12ezer valóban nem sok egy gatyáért. manapság már csak annyiért lehet kapni.
2009. okt. 25. 14:38
6/13 anonim válasza:
Szerintem egy átlag nadrágot lehet kapni 6-8 ezerért (Debrecen ill. Miskolc). Esetleg 1-2 nagyon csinos darabot vettem meg ennyiért régebben, de olcsóbban is találok mindig.
Igazság szerint mindenkinek egyéni pénztárca függő mi a sok. Nekem van, hogy sok, van hogy megengedhetem magamnak. A lényeg, ha már megvetted akkor örülj neki, ne rontsd el bűntudattal, a tiéd :)
2009. okt. 25. 14:45
7/13 anonim válasza:
Ha valóban nagyon tetszik a gatyi és nem bántad meg akkor szerintem megért 12 ezret. Meg gondolom minőségi , márkás. Ha úgy nézzük sok 12 ezer forint, de sajnos már a kínaikban is 5-6 ezer forint egy nadrág ami tömegcikkbnek számít. Szóval én is inkább megveszem a drágábbat és különlegesebbet:)
2009. okt. 25. 15:27
8/13 anonim válasza:
én legtöbbször 10ezer körül szoktam nadrágot venni... szóval nem sok, nyugi :)
2009. okt. 25. 15:45
9/13 anonim válasza:
olyan nadrág ami évekig vagy akár több tíz évig kitart belekerül 20 ezerbe is. Nekem kicsit több volt annál, de már nagyon régóta megvan a Levi's 501-esem. Volt már nadrágom 5ezerért is, de kikopott nagyon hamar, nem érte meg azt a pénzt.
2009. okt. 25. 18:15
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Én is úgy vagyok Vele, hogy régebben nem engedhettem meg magamnak a drága cuccokat. Most ezt megláttam és nagyon megtetszett ,a Párom is biztatott, hogy vegyem meg. Eddig a legdrágább gatyám 6 ezer Ft körül volt. Ezért volt számomra furcsa, hogy egyáltalán megvettem. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!