12 ezer Ft egy nadrágért?
Figyelt kérdés
Ma vettem életemben először ilyen sokért nadrágot. Nagyon tetszik és szép is, de nagyon lelkiismeret furdalásom van azóta...pár éve még a 2ezres nadrágot is sokalltam. Más is van így? Egyáltalán normális vagyok, hogy ennyit kiadtam egy göncért??
20/L
2009. okt. 25. 13:37
11/13 anonim válasza:
ha saját keresetem lenne akkor se vennék ennyiért. vannak olcsóbbért is jó nacik:) nekem a legdrágább 5000 ft volt.nem az h nem tehetném meg.csak növök még.és ezért felesleges mert kb fél év és a bokámig érne:)
meg én sporolós tipus vagyok.most először vettek nekem a szüleim converse cipőt 20ezerért/nem azt az ocska tornacipőt/...és én nem akartam megvenni mert sokaltam érte.de egy jó darabig biztos cipő marad:)
12/13 anonim válasza:
manapság ennyibe kerülnek a jobb nadrágok.
13/13 anonim válasza:
én általába 2.000-ért szoktam venni nacit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!