Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 12 ezer Ft egy nadrágért?

12 ezer Ft egy nadrágért?

Figyelt kérdés

Ma vettem életemben először ilyen sokért nadrágot. Nagyon tetszik és szép is, de nagyon lelkiismeret furdalásom van azóta...pár éve még a 2ezres nadrágot is sokalltam. Más is van így? Egyáltalán normális vagyok, hogy ennyit kiadtam egy göncért??

20/L

2009. okt. 25. 13:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

ha saját keresetem lenne akkor se vennék ennyiért. vannak olcsóbbért is jó nacik:) nekem a legdrágább 5000 ft volt.nem az h nem tehetném meg.csak növök még.és ezért felesleges mert kb fél év és a bokámig érne:)

meg én sporolós tipus vagyok.most először vettek nekem a szüleim converse cipőt 20ezerért/nem azt az ocska tornacipőt/...és én nem akartam megvenni mert sokaltam érte.de egy jó darabig biztos cipő marad:)

2009. okt. 27. 12:54
 12/13 anonim ***** válasza:
manapság ennyibe kerülnek a jobb nadrágok.
2009. okt. 28. 12:28
 13/13 anonim ***** válasza:
én általába 2.000-ért szoktam venni nacit
2010. márc. 23. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!