Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sok egy nadrágért 8ezer ft?...

Sok egy nadrágért 8ezer ft? Te max mennyit adnál érte?

Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 20:09
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
0%
A vajkrém egy metafora volt, sajnálom, ha nem esett le.
2010. júl. 15. 23:01
 22/40 anonim ***** válasza:

én soha nem adnék 10ezer feletti ruhákra...minnek????

olcsó és drágább ruhák majdnem ugyanaz anyaguk..csak híreségek pénzt akarnak,reklámokban meg ilyenek..betömik fejükbe emebereknek ,h azt vegyenek ,h az jobb a minősége.hát azt én nem mondanám..:) mert nekem is volt drága pár ruháim,ugyanugy is tud szétszakadni mint a olcsó ruha.én mindig is megnézzem ,h milyen az anyaga és jó áron van,olcsó ruhák is tud jól kinézni.én nem szolok bele,h ki mennyiért vesz,aki túl gazdagok azt tudnak venni qurva drágát.ennyi.

2010. júl. 16. 00:28
 23/40 anonim ***** válasza:
Nekem is van a Tescoból is ruhám az irtó drágák mellé, mert épp úgy gondoltam, hogy jó minőségű és jól néz ki. Senki sem kötelezi az embereket, hogy drágát vegyenek, de aki azon elkezd lovagolni, hogy ki milyen hülye, mert drágát vesz és nem olcsót, annak biztos fáj, hogy ő nem tud, mert az egészséges lelkivilágú embert marhára nem kezd el hülyézni, meg beszólogatni, ha tényleg nem zavarja, hogy a másiknak többre telik. Csak azt nem tudom akkor miért nem vallja be.
2010. júl. 16. 00:32
 24/40 anonim ***** válasza:

22:31, 22:51, végre valaki :D

csatlakoznák hozzájuk abban a tekintetben, hogy én sem apa/anya pénzéből veszem a cuccaimat (nagyon ritka az, hogy pénzt kérek tőlük ruhára), a 27ezres farmer tökéletes állapotban van 3 éve úgy, hogy elég sokat hordtam és szerintem megéri a minőség (és a márka) a pénzt. Szerencsés vagyok mert megtehetem, hogy ilyen drága cuccokat vegyek. Van akinek ez nem adatik meg, de attól még nem kell leszólni a másikat, se azt aki "nem tudja már mire szórja el a fölösleges pénzét" se azt aki a kínaiból öltözködik. Köszöntem...

2010. júl. 16. 00:41
 25/40 anonim ***** válasza:
nem drága átlagos ár , talán olcso is picit
2010. júl. 16. 00:54
 26/40 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen, márka és fazon..én 2 hete vettem egy ilyen farmert : [link] a PULL & BEAR- ben..

23.000-t fizettem érte..

2010. júl. 16. 09:28
 27/40 anonim ***** válasza:

22:51es vagyok.

0:41- es örülök, hogy nemcsak olyanok írnak akik a kínai bolt leárazott részére járnak.

Nem szoktam lenézni senkit, sőt, fel sem vet a pénz, de azt hiszem egy jó farmer, ami tökéletesen áll, azért megéri kicsit többet kiadni. Egy farmer annyira el tud mindent rontani ha nem jó. Nekem van kb. 20 db farmerem, sötétkék, enyhén koptatott, kicsit szakadt, nagyon szakadt, márványos jellegű, jeggings stb.... de csak azt veszem meg amit tudom, hogy imádni fogok.

Szerencsés az, aki a kínaikban olyat kap magára, ami olyan mintha rászabták volna.

Nem értem miért kell leszólni azt, aki többet ad érte.

Főleg, hogy nem tudhatják, hogy a többi ruhája mennyibe kerül. Nekem sok szép felsőm, tunikám darabáras turkálókból vannak, 1-3ezer Ft közötti összegekért veszem őket, így mondhatni kompenzálom, hogy olcsóbb felső- drágább naci. Pl. felsőért már nem adnék 8000 Ft- ot, abból 5 ezer a legdrágább.

A kérdezőnek meg ha jó a naci és tetszik vedd meg, mert ez nem sok pénz érte.

2010. júl. 16. 09:35
 28/40 anonim ***** válasza:
Ennyit még sosem adtam nadrágért, de ha márkás akkor persze megéri!
2010. júl. 16. 09:51
 29/40 anonim ***** válasza:
de az ismét egy más kérdés, hogy a 8 ezres nadrágot a kérdezőnek apuka/anyuka fizeti, vagy ő maga, és hogy milyen az anyagi helyzetük.. itt sok válaszoló megengedheti magának, de én pl. nem tehetném meg, hogy 8ezres ruhákat veszek.
2010. júl. 16. 10:17
 30/40 anonim ***** válasza:

10:17, ha nem engedheted meg magadnak az természetesen más, de gondolom a kérdező, ha szűkösen is, de megengedheti magának, ha felteszi a kérdést.

Ha havi 3000 Ft- od van ruhára, akkor gondolom nem 8000ért veszel farmert, ez evidens.

Feltételezhetjük, hogy megengedheti magának, vagy a szülei neki, ha ez a kérdés felmerült.

Amúgy én sem értem miért baj az, hogy a szülei vásárolnak neki. Természetes, hogy a szülők vásárolnak a gyereküknek. Ha annyit keresnek, hogy drága holmikban járjon a gyerek akkor az miért baj? Valószínűleg akkor a szülők sem a legolcsóbb piacokon veszik a ruháikat.

Mellékesen: 25 éves vagyok, én is anya vagyok, de anyukám a mai napig vásárol nekem. Nem ruhákat, mert azt magunknak vesszük, de pl. most vett nekünk medencét az udvarra, a kocsimra felniket új gumikkal, laptopot.... jól keres, és azt mondja kire költené a pénzét ha nem az egyetlen gyerekére (rám) és az egyetlen unokájára.....

Nincs lelkifurdalásom amiért elfogadom az ajándékait.

2010. júl. 16. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!