Ez mindig is nagyon érdekelt,mit gondolnak rólam pl.azok az emberek akik pofákat vágva,esetleg valamit beszólva elmennek mellettem.De persze más véleménye is érdekel.
Értem..Hát szerintem NE tedd fel mert erről télleg ordít,meg el is üt a hajadtól..Amúgy vannak már olyan hajak amiken nem feltétlen látszik annyira ( csak a hossza miatt max ) hogy pót,de a tiéden nagyon,úgyhogy én a helyedbe nem hordanám.A hajad ha a helyedbe lennék meg mindenképp átfestetném sötétebbre.
2010. márc. 11. 20:58
52/60 anonim válasza:
közönséges plázacica.. -.-
2010. márc. 25. 12:21
53/60 anonim válasza:
Beképzelt pics@. És ez nem csak a műkinézetedből jön le, hanem a nézésedből is. Minek annyi sz@r a fejedre? Komolyan úgy akarsz kinézni mint egy tranzi?
Ne csodálkozz, ha összerohognek ha meglátnak. Gratulálok, majd néz meg, h fog kinézni az arcod. Mint egy kiélt qva. Persze, ennyi smink szépíti az arcod.
De amúgy azon a képen, amin a róka kinézetű kutyávala vagy egyészen emberi kinézeted van.
2010. ápr. 6. 04:38
54/60 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Hetente egyszer sminkelek csak.Azon a napon bulizni voltunk.Bulizni kb.3havonta járok.A kiskutyám egy fajtiszta német törpespitz.Nyugi nem fogok úgy kinézni,mint egy transzvesztita.Mivel nagyon jó helyen élek és nem a szmogban így valószínű még egészségesebb a bőröm,mint a tiéd.Az a szerencse,hogy ilyen külsővel kedves vagyok,csendes,félénk,segítőkész.Rendesen dolgozom,takarítok és készülök az esküvőmre.
2010. ápr. 6. 08:16
55/60 anonim válasza:
Pffff :) "ilyen külsővel ...... vagyok". Az tökmindegy, hogy milyennek írod le itt magad, nem az volt a kérdés. És ha látják ezt a külsődet, a belsőd tulajdonságaidra már nem sokan kíváncsiak. Elkönyvel mindenki pláza rib@nc, meg hasonló dolognak, és iwiw adatlap alapján igazunk is van. Mert az vagy, hiába tudsz most!! itt értelmesen írni. Jah és örülök neki, h Hollandiában nincs szmog, de hidd el itt Angliában se jellemző.
2010. ápr. 7. 00:35
56/60 A kérdező kommentje:
Legyen igazad.
2010. ápr. 7. 19:23
57/60 A kérdező kommentje:
Csak még annyit hozzátennék,hogy úgy látom a magyaros viselkedésedet,nem sikerült az országban hagynod.Ez a tipikus gusztustalanul mondjuk meg a véleményünket és visszavágunk,hogy "én akkor is jobb vagyok".Lehet,de nem nálam.Én az ilyen embereket nem veszem semmibe.Lehet,hogy Angliába élsz,de igazi magyar vagy.Én hála jó égnek átvettem a holland mentalitást.Nyugodt vagyok,nem sietek,vidám vagyok és mindig boldog.
2010. ápr. 7. 19:38
58/60 anonim válasza:
Bocs, de csak őszinte véleményt írtam, h mit gondolok rólad. Ez volt a kérdés és válaszoltam is rá. És jó lenne ha nem forgatnád ki a szavaimat, senki nem írta h jobb nálad. De mindegy. Ha ennyire nem tetszik a magyarok viselkedése és gondolkodása, akkor miért pont egy magyar oldalon kérsz véleményt...
2010. ápr. 7. 22:05
59/60 A kérdező kommentje:
Negatív véleményt lehet,alpári szavak használata nélkül is írni.Nagyon szívesen fogadok bármely kritikát,de normálisan megfogalmazva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!