A külsőm alapján milyen embernek gondoltok?
Ez mindig is nagyon érdekelt,mit gondolnak rólam pl.azok az emberek akik pofákat vágva,esetleg valamit beszólva elmennek mellettem.De persze más véleménye is érdekel.
Szerintem nagyon szép lány vagy!
Sőt természetes szőke vagy (legalábbis annak néz ki) és nagyon jól áll! De a fehérszőke az már nem:(
Egy ami nem tetszik rajtad, a nagyon sok smink és a csücsörítős száj. Nem lehet hogy amikor mész az utcán, és csücsörítesz és azért vágják a képet?
Szerintem nem vagy csúnya, de többet lehetne kihozni belőled a természetes hajaddal, kevesebb sminkkel és elegánsan de nem szexi rucikban. Bár akkor meg sem néznének, de Te tudod, mit akarsz elérni:)
Én pl. ha megyek az utcán egy srác sem néz rám, sőt...kivétel a vén csotrogányok! Biztos bűnronda vagyok!
26.L
nekem az adatlapod+itteni megszólalásaid teljesen mást mondanak rólad,mint a képek:)Első látásra nagyképűnek tűnsz és kényeskedőnek,de sztem nem vagy az.
szimpi vagy:)
21/l
szija! hát a szemöldököd egy kicsit fura nekem. szóval túlságosan íves és túl hosszú(a halántékod felé). szerintem a barna haj sokkal-sokkal jobb. ez a szőke(inkább sárga...bocsi) nem áll annyira jól és eléggé transzfesztitásan hat xD
na de akkor már vmi pozitívum is: az alakod nagyon jó, és imádom a ruháidat :D:D
Te már a múltkor is raktál föl ide képet nem? Akkor az eljegyzésedre készültél, ha jól emlékszem. Mindenki cs*sztetett a szád miatt. :) Igen, emlékszem.
Szerintem olyan "mű" hatásod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!