A külsőm alapján milyen embernek gondoltok?
Ez mindig is nagyon érdekelt,mit gondolnak rólam pl.azok az emberek akik pofákat vágva,esetleg valamit beszólva elmennek mellettem.De persze más véleménye is érdekel.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:52
Teljesen egyetértek veled.
Amúgy kedves kérdező, szerintem ne foglalkozz azokkal, akik csak piszkáltak itt... nagyon szép lány vagy, örülj neki. :) Nekem szimpi vagy.
nem tudom nekem valamiért szimpatikus vagy :)
attól hogy foglalkozol magaddal még lehetsz egy nagyon aranyos és kedves lány és igen a smink tényleg egy kicsit sok. abból vegyél vissza egy picit meg a túl sok pózolásból és senki nem fog ribanCnak nézni a képedi alapján.
Annyira Christina Aguilera, hogy szinte megijedtem.
Amúgy nekem szimpatikus vagy, így az írásod alapján, képen kicsivel kevésbé, de vannak nálad 1000x rosszabbak.
Tény, hogy néha eszméletlen közönséges ruhákban pózolsz, előnytelen, vagy p icsás pózokban, de ez nem tudom egyeseknél miért jelenti azt, hogy egyből egy h
ülye r ibanc az illető.
Szép lány vagy, csak elrontod magad azzal, hogy ilyen "műnővé" teszed magad.
Amúgy a hajad eredeti?
Szia Noémi! :) Nem tudom az emberek miért vágnak rád pofákat, valóban csak a kinézeted alapján vagy rákontrázol egy buta p!csás viselkedéssel, lenéző tekintettel. Ha utóbbi akkor ne csodálkozz, mert én is lenézően tekintenék rád.
Ha nem élsz vissza nem mindennapi külsőddel, művelten viselkedsz szerintem nem lehet olyan nagy gond veled. Több energiát fordítasz a külsődre, mint az átlag, dehát ez van. Mindenkinek más az igénye, értékrendje.
Nézegetem a barátaidat, ők érdekesképpen nem olyan feltűnő jelenségek, mégis veled vannak, szóval úgy érzem ez a külső csak álca, belül olyan vagy, mint bárki más.
Üdv: névrokonod: Noémi :D
nos én olyannak gondollak aki igazából kedves és időnként visszahúzódó is. pasiddal is gondolom tudsz nagyon szeretnivaló és aranyos lenni, de ugyanakkor tudod teljesíteni a vad és vagány nőt. amikor azonban társaságban vagy akkor előtör a vagány, szórakozós éned.
de tudsz komoly is lenni, ha a helyzet megkívánja, és néhol egy pici szomorúságot is látok rajtad talán.
de igazából sztem a te igazi éned az kedves és visszahúzódó lány lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!