A külsőm alapján milyen embernek gondoltok?
Figyelt kérdés
Ez mindig is nagyon érdekelt,mit gondolnak rólam pl.azok az emberek akik pofákat vágva,esetleg valamit beszólva elmennek mellettem.De persze más véleménye is érdekel.
2010. márc. 5. 18:44
11/60 anonim válasza:
Az arcidegzsabadat nem lehet megmuteni?Gondolom rossz lehet ilyen pitsa szajjal es ostoba arccal elni.Szegenykem...
13/60 anonim válasza:
de miért jó neked hogy letucatlányoznak???meg tényleg..elég kőzőnséges ez így...a hajad és az a sok smink...meglepődnél mennyien buknának rád,ha visszafogottabb szépség lennél...mert így csak villogni akrnak veled a férfiak..mondjuk neked lehet hogy ez megfelel..
14/60 anonim válasza:
"Szeretek vásárolgatni,szeretem a cipőket,a csokikát,a cicákat," WTF?
15/60 anonim válasza:
Néha túl sok vagy a képeken:)
Eléggé rájátszol a külsőd adta lehetőségekre...:O
De nekem amúgy nincs kifogásom ellened.Tetszik az adatlapod..(bár az eleje kicsit plázacicás)
De: dolgozol,stabil párkapcsolatban élsz,nyelvet tanulsz.
Ez a lényeg..Nekem ez elég ahhoz,h.ne ítéljelek el:)
Szóval nekem szimpi vagy:D
21/L
16/60 A kérdező kommentje:
Ooo nekem nem hiányzik,hogy tettszem a férfiaknak.A vőlegényem meg természetes,hogy szokott velem villogni.Még jó,hogy nem takargat:-)Te jó ég,ha tudnátok milyen is vagyok valójában.Egyébként így csak hétvégén nézek ki.Munkában érdekesen festenék teljes díszben.
2010. márc. 5. 19:05
17/60 anonim válasza:
Túljátszod magad. Ennyi az egész.
18/60 anonim válasza:
19:04 vagyk
amúgy nekem ez a kép baromira tetszik.Sztem ez vagy te igazából.Csini,vagány,szexi,de NEM ostoba liba:)
20/60 anonim válasza:
"Kertészkedés csiniben" Tuti, hogy több f@aszt fogtál mint lomseprűt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!