A külsőm alapján milyen embernek gondoltok?
Ez mindig is nagyon érdekelt,mit gondolnak rólam pl.azok az emberek akik pofákat vágva,esetleg valamit beszólva elmennek mellettem.De persze más véleménye is érdekel.
szia
szerintem tiszta szép vagy, aki mást mond, az irigykedik!(tapasztalatból mondom)
uuuuuuuh:S
Hát nem vagy valami nagy szépség:S
A hajadon NAGYON durván látszik,hogy póthaj..Én nem értem,hogy lehet feltetetni ennyi tincset?:S Nagyon csúnya.
A 28.képed félelmetes,szerintem gyorsan szedd le....
Azon a képen,amin boszis sapi van rajtad,és az utolsó előttin,és az az előttin vagy szép,a többin....
Még egy pozitívum.Az alakod szép.
Szerintem az a hajszín áll jól,amilyen az albumod végén a hajad.Nem barbies leszel a platinahajtól,hanem csúnya.Szerintem....
Mert egy magamutogató, egoista kis műanyag p.csa vagy és ezt is sugárzod magadról. véleményt kértél, megkaptad.
24 L
Szerintem természetesen is szép vagy, de ezzel a sok sminkkel szőke hajjal és a ruhákkal jó pár évet öregítesz magadon (5-6évet). Ha tetszel így magadnak akkor nézz ki továbbra is így de ne csodálkozz, ha mindenki másnak hisz mint amilyen vagy. Ha nem ilyen vagy belül akkor egy idő után majd fárasztó lesz mindig másnak látszani, persze aki szeret, az így is-úgyis szeretni fog.
Csak egy kérdés:milyen fajta a kutyád? (Nagyon aranyos!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!