Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek cicababa?...

Hogyan legyek cicababa? (lent) pls help me!?

Figyelt kérdés
170 cm vagyok, 60 kg, arányos a testem, van seggem meg mellem is, hósszú szőke póthajam van barna szemem, szolis barna bőröm, pisze orrom, szép mosolyom, kerek és egy picit szív alakú fejem van, szeretem a nőies ruhákat. Mit tegyek, hogy viselkedjek, mit vegyek fel, hogyan sminkeljek??
2009. dec. 22. 18:20
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
0%

kedves 22:36:)

nem képzeld nem röhögnek ki:) elég sok kapcsolatom van és mindig meg tudom ki mit mond rólam és az az esetek 90%-ában nem negatív:) az írígyek persze leqváznak de nem érdekel... nekem így tetszik a stílusom:) aki meg ismer tudja hogy akárhogy is nézek ki nem vagyok qva.

még a kérdezőnek annyit hogy playboyos cuccokat hordj:D

21:31-es voltam

2010. jan. 3. 09:26
 52/57 anonim ***** válasza:
31%

Hát akkor megsúgok valamit. Én nem vagyok cicababa, utálom is ezt a szót. Én nő vagyok. És ez sokkal több annál. Képzeld el, hogy kitűnök a tömegből, bárhova megyek, észrevesznek, ebben biztos lehetsz. Megkapom, akit akarok, és igen, népszerű vagyok. Imádom a magassarkút, és a nőies ruhákat. Csak rájöttem arra, hogy van, ami már nem nőies, hanem k*rvás. Hordok miniszoknyát, és hordok platformcipőt is, meg cicikidobós pólót is. Csak nem egyszerre őket. Mert ez különböztet meg a plázacicáktól és a ri*ancoktól. Szép és ápolt vagyok, foglalkozom a külsőmmel, nem igazán láttak még úgy, hogy ne lettem volna (szinte) tökéletes. Műkörmöm is volt. Csak nem 2 centis, hanem csak 1. Mondjuk. Kezdetnek ez is különbség. És tudom, hogy ha mondjuk kirándulni megyek az erdőbe, akkor nem vehetek fel magassarkút vagy miniszoknyát, mert egy, hogy körberöhögnek, kettő, hogy nekem is k*rva kényelmetlen. De így is én vagyok a legszexibb. Mert tudod az valahogy belülről jön.

Látod, látszülag nmincs sok különbség a szexi, nőies és a cicababa között. Mert hát csak egy centivel hosszabb a körme, vagy ő is hord latexgatyát. Igen. De mégis más. Gondolkozz el. Vagy tudod mit? Próbáld ki! Én is így kezdtem, és nem szégyellem. Nagyon szeretek a középpontban lenni, imádom, ha bámulnak. Mondjuk úgy, hogy plázacica voltam (kinézetre). Mert én nem szerettem plázázni, hanem kicsit értelmesebb dolgokkal foglalkoztam mindig is, na meg eszem is van. De aztán rájöttem, hogy úristen, mi értelme ennek? És sok mindent megtartottam a stílusomból, sok mindent szolidabbra cseréltem. KIfinomult az ízlésem. Neked is ezt ajánlanám. Egyébként. Szerinted az állatmintás latexnadrág nem jön veled szembe? Ez vicces, mert minden plázacica olyat hord. Ezen is érdemes elgondolkoznod. De tégy egy próbát! Talán tetszeni fog, talán így maradsz örökre. Akkor egészségedre, lett egyel több cicababa, és akkor mi van? És lehet, hogy idővel rájössz, hogy lehetsz ennél sokkal több, jobb, és akkor te leszel a legjobb nő. Neked kell döntened.

2010. jan. 3. 10:52
 53/57 anonim ***** válasza:
81%
Hát vastag pénztárcája nem igazán lehet a kedves kérdezőnek, mivel még gyerek, a szülei tartják el. Tehát ez kilőve. eleve egy normális szülő nem öltözteti úgy a gyerekét, mintha az a saját (vagy a férje) szépen megkeresett pénzéből vásárolta volna a drága ruhákat. Nyilván a kedves kérdező is túloz, az ő korában ez alap. Az a válaszoló pedig, aki gyerekfejjel fogyózni akar Karácsony után, majd szépen mehet pár év múlva gyomortükrözésre (tapasztalat). Amúgy meg ha körülnézek magam (vagy más lány) körül, akkor a legnépszerűbb lányok nem a pálcikák, hanem a formásak, mondjuk lapos has és nagy mell alap, de általában jobban bejön a pasiknak a fenékben/combban erősebb alak (én sajna a derekamra hízok ha hízok). Tanács, ha cicababa akarsz lennI: nézz körül egy átlag középiskolában, mert sajna a mai világban mindenki cicababa akar lenni,akinek még nem nőtt be a feje lágya. Vagy menj el egy átlag diszkóba: hemzsegnek a kínai hamisítvány cuccos, "szexy" ruhás kiscsajoktól. Aki meg 15 évesen 2 éve együtt van a pasijával, annak is gratula, hogy elb..ssza a gyerekkorát, mert egy 13 éves még igenis kislány, annak minden szépségével és játékosságával, gondtalanságával együtt. 30 évesen majd bánni fogja, hogy a koravénséget választotta. Amúgy tényleg igaz, hogy nem ezektől a hivalkodó cuccoktól leszel szép, dögös avgy nőies. A munkából adódóan megfordultam keresztény rendezvényeken, ahol szép, ízléses, nőies ruhákban, visszafogott sminkkel, ápolt frizurával jelentek meg a lányok, és mit ad Isten: az utcán, útban a metró vagy a busz felé is forogtak utánuk a pasik (nem csak az ő társaságukból valók), és a beszélgetések alapján ott sokkal több nőnek volt stabil, boldog párkapcsolata mint mondjuk egy diszkós társaságban. Nem vagyok hittérítő mielőtt letámadnál, mondom: a munkámból adódóan találkoztam velük. Annyi bizonyos, hogy a pasiknál nem leszel népszerű ha cicababa leszel, max kergetheted a délibábot és hazudhatsz magadnak, mivel ha leszólítanak, csak azért teszik, mert mindened azt sugározza feléjük, hogy kapható vagy (persze nyilván nem vagy az, de ha ilyen külsőt kreáltál magadnak,akkor viseld a következményeit). Nem a te hibád, hogy ilyen idióta álmaid vannak (hogy cicababa legyél), ez inkább a társadalom bűne, remélem a következő generáció már nem ebbe a sz.rba csöppen majd bele kamaszként.
2010. jan. 12. 15:34
 54/57 anonim ***** válasza:
53%
Jah és még valami: nem az irigység beszél belőlem, mivel fiatal krom ellenére van egy új építésú kertes házam, autóm, férjem és 2 gyerekem, jó pár országban megfordultam már amikről te csak álmodnál, 2 diplomám van és anno olyan emberekkel is jártam együtt, akiknek ha leírnám a nevét, valószínűleg elképednél.
2010. jan. 12. 15:37
 55/57 anonim ***** válasza:

Na és hogy én is hozzászóljak:D

Én sem vagyok cicabab, de már nem 1 meg nem 2 szépségversenyt söpörtem Budapesten!

Szerintem legeht cicababása kinézni anélkül is hogy rosszat gondolnának rolad, nem mondom én is megveszem mindig a alegdivatosabb ruhákat de mindenem a ruha alatt van :)

rövid barna hajam van és fehér bőröm a mükörmöket nem szeretem:)

soha nem is horrdtam, pedig tömpe kis körmeim vannak!

A versenyeken a zsürik sem döntenek a külső alapján drágám!

Sosem jártam még mellesleg szoliban sem és LÁM mégis ez enyim a győzelem, de már nem modellkedem mert 3 éve boldog párkapcsolatban élek :)

Szia

2010. febr. 17. 21:20
 56/57 anonim ***** válasza:

cicababa?nem értelek...

18 évs vagyok szexi szép és megfordulnak utánnam az utcán..de NRM VAGYOK CICABABA! nem is akarom ezt a szót magamra hallani!szánalmas akinek még stílusa sincs és keresgetné de nem tudja...

2010. márc. 20. 18:42
 57/57 anonim válasza:

Amikor elolvastam a kérdést, majdnem elsírtam magam.

Siralmas, hogy mennyi embernek nincs stílusa, csak egymást tudják majmolni! Nos, ha nem lenne ennyi cicababa, csak itt-ott egy, akkor azt mondom, nem sokan ilyenek, legyél az. De most már kismilliárd ember úgy néz ki, mint egy élő Barbie! Most gondolkozz el. Mi lenne, ha az egyik ismerősöddel megbeszélnétek, hogy valahol találkoztok? Oda is jönne az ismerősöd, de te sehol. Dehogyisnem. Ott vagy, de a sok más ilyen külsejű csajtól NEM ISMERNE MEG!! Ráadásul az ilyen külsejűek lehet, hogy tizennégy évesen elvannak telve, hogy ,,hú de szexi voook" de amúgy az nem az ő stílusuk. A saját stílusomban el tudom dönteni, hogy mit huzok fel, csupa olyan ruhákat hordok, amik NEKEM is tetszenek. Mi van, ha a divatban pont olyan ruhák vannak, amiktől hányni tudnál? Zöld fejjel mennél suliba, hánynál egy nagyot, és persze, hogy a kórházban kötnél ki. Nekem van stílusom. Gondolkozz el, mi lett annak a VV Veronikának a sorsa. Ő is el volt telve magával, meg a nagy csöcseivel. Felszedett vagy 5635665 pasit, az utolsó pedig megverte. Ha kellesz is egy pasinak, csak azért, hogy a pénzedet elvegye, mert az ilyenek hülyék, s azt hiszik, hogy az ő drága pasijuknak megjár a kényeztetés. Aztán amikor kiderül, hogy nincs is 80 000 000 Ft-ja a csajnak, a pasi megveri. Ezt akarod? Én csak jót. Neked. Ha szeretnéd, hogy boldog legyél, és úgy légy Te, akkor keress magadnak stílust! És ne feledd: én nem akarok neked rosszat!

2015. febr. 20. 07:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!