Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek olyan, mint egy...

Hogyan legyek olyan, mint egy cicababa? (tapasztalt cicababák volt cicababák és csajok) SÜRGŐS

Figyelt kérdés

Rólam:

-Aránylag sovány vagyok (szeretnék még soványabb lenni)

-Barna kissé hullámos hajam van(hátközépig ér)

-Eléggé jó öltözött vagyok(de szeretnék cicababásan öltözni)

-Az arcomra sminket szeretnék( többet is írhattok mert akk kipróbálom =) akár link)

14/L

2010. aug. 2. 18:00
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
linkelj képet, ugy könnyebb személyre szabottan tanácsot adni
2010. aug. 2. 18:07
 2/34 anonim ***** válasza:
92%

minek akarsz te "cicababa" lenni? nekem nagyon nem jönnek be azok a csajok akikről süt hogy ilyen hülye plázapi csák. csak mondom.

16f

2010. aug. 2. 18:08
 3/34 anonim ***** válasza:
90%

Biztos egy pasi miatt akar cicababa lenni..

kislány, a pasik eleve nem csípik a cicababákat, a másik meg az, hogy MAGADAT ADD ne húzz magadra cicababa stílust. ugyanis az írásodból (sűrgős) te nem vagy cicababa mert az nem TE vagy...

2010. aug. 2. 18:09
 4/34 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudom miért akarsz cicababa lenni, de ha tényleg ezt szeretnéd, akkor hordj miniszoknyát, (nem sokat takaró) topot, magassarkú cipőt, sminkeld magad erősen!:D

Nézegess képeket a google-ban Paris Hiltonról, Heidi Montagról...

2010. aug. 2. 18:11
 5/34 anonim ***** válasza:
89%

Inkább ne. Egyrészt 14 évesen mindenki csak le fog qrvázni, másrészt manapság már nem olyan menő, mint hinnéd.

Ráadásul anyuci sem fog örülni neki:(

6/34 anonim ***** válasza:
91%
És másnak sem.gondolom most mész majd középsuliba és másnak akarod mutatni madag,mint aki vagy,ill. a "menő pitsák" közé kerülni. Ez elég gáz.21/N
 7/34 anonim ***** válasza:
90%

Plázapics* lesz beloled 14 évesen.

Ezt most fiúknak szánod nekem nem jönnek be és gondolom vannak még fiúk akiknek nem jön be ez a stílus.

És hát még a szuleidet el fogja szomorítania hír ok akik meg akartak téged védeni a sok rosztól hogy most cicababa a lányuk aztán 1-2 év múlva kitudja mi lesz beloled...? 16/F

2010. aug. 2. 18:20
 8/34 anonim ***** válasza:
28%
2010. aug. 2. 18:22
 9/34 anonim ***** válasza:
Iyen leszel 70 évesen
2010. aug. 2. 18:22
 10/34 anonim ***** válasza:
Most mi a baj ezekkel a nénikkel?:D
2010. aug. 2. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!