Hogyan legyek olyan, mint egy cicababa? (tapasztalt cicababák volt cicababák és csajok) SÜRGŐS
Rólam:
-Aránylag sovány vagyok (szeretnék még soványabb lenni)
-Barna kissé hullámos hajam van(hátközépig ér)
-Eléggé jó öltözött vagyok(de szeretnék cicababásan öltözni)
-Az arcomra sminket szeretnék( többet is írhattok mert akk kipróbálom =) akár link)
14/L
minek akarsz te "cicababa" lenni? nekem nagyon nem jönnek be azok a csajok akikről süt hogy ilyen hülye plázapi csák. csak mondom.
16f
Biztos egy pasi miatt akar cicababa lenni..
kislány, a pasik eleve nem csípik a cicababákat, a másik meg az, hogy MAGADAT ADD ne húzz magadra cicababa stílust. ugyanis az írásodból (sűrgős) te nem vagy cicababa mert az nem TE vagy...
Nem tudom miért akarsz cicababa lenni, de ha tényleg ezt szeretnéd, akkor hordj miniszoknyát, (nem sokat takaró) topot, magassarkú cipőt, sminkeld magad erősen!:D
Nézegess képeket a google-ban Paris Hiltonról, Heidi Montagról...
Inkább ne. Egyrészt 14 évesen mindenki csak le fog qrvázni, másrészt manapság már nem olyan menő, mint hinnéd.
Ráadásul anyuci sem fog örülni neki:(
Plázapics* lesz beloled 14 évesen.
Ezt most fiúknak szánod nekem nem jönnek be és gondolom vannak még fiúk akiknek nem jön be ez a stílus.
És hát még a szuleidet el fogja szomorítania hír ok akik meg akartak téged védeni a sok rosztól hogy most cicababa a lányuk aztán 1-2 év múlva kitudja mi lesz beloled...? 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!