Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek olyan, mint egy...

Hogyan legyek olyan, mint egy cicababa? (tapasztalt cicababák volt cicababák és csajok) SÜRGŐS

Figyelt kérdés

Rólam:

-Aránylag sovány vagyok (szeretnék még soványabb lenni)

-Barna kissé hullámos hajam van(hátközépig ér)

-Eléggé jó öltözött vagyok(de szeretnék cicababásan öltözni)

-Az arcomra sminket szeretnék( többet is írhattok mert akk kipróbálom =) akár link)

14/L

2010. aug. 2. 18:00
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Ő élete.:)

-a hajadat szerintem fesd be szőkére és vasald vagy hullámosítsd

-műszempilla, babarózasaszín rúzs, fekete szemfestékek(tus,szemceruza,por), sötét alapozó&púder

-szoli

-ápolt műkörmök (inkább hegyes legyen)

-csillogó ékszerek (ezüst, strasszkövesek->Swarowski!)

-magassarkú (néha converse tornacipő lehetőleg fehér,rózsaszín)

-fűzők, miniszoknya, extra rövidnaci, cicanacik

2010. aug. 2. 19:14
 22/34 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2010. aug. 2. 19:15
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

legyen mindig kivasalt szögenyes hajad ilyen szinű

[link]

lehetöleg tupírozd fel sok hajlakk aztán ruházkodás minél élenkebb színű ronygyok mellkidobós push up melltartó de arra figyelj hogy ne pakolj ki mindent mert akkor inkább kva leszel mint babás.vegyél dusító szájfényt az szép ívet ad a szádnak ne hordj folyton műszempillát de hetente azért legyen rajtad:) körmök lehetnek szolidak annyira nem nézik sok magassarkú platformok hozzá miniruha mehet

nem fontos a barna bőr a fehér is tud ugyanolyan babás lenni inkább ne járj szoliba ha tényleg nem akarsz bajt viszont legyen szép bőröd vmi olajjal kend be fényes lesz

és ápoltnak fogsz tünni rózsaszín pirosító tud dobni rajtad és nőies ruhák mindenképpen:) ha még eszembe jut vmi írok:D

2010. aug. 2. 19:32
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

[link]

SMINK: Erős szem,erős alapozó,erős pirosító és átlátszó v fehéres szájfény.

ruha: cicanadrág,magassarkú(min.10centis),top,push up melltartó.nyaklánc,karkötő,apple iphone.kész:)

2010. aug. 2. 19:47
 25/34 anonim ***** válasza:
87%

-a hajadat festesd be feketére vagy szőkére,és vasald sz*rrá,mindig legyen szögegyenes,vagy hullámos-> [link]

-5 kg alapozó,púder,erős szemhéjfesték,tus,rózsaszín szájfény nélkül SEHOVA se menj

-mindennap hordj magas sarkút,minimum 10 centis legyen,miniszoknya,cicancai,latex gatya,tapadós,feszülős felsők,párducminta,ríkító,neon színek,rózsaszín cuccok

-csináltass köldök pc-t,a szád mellé is mehet egy Monroe pc,csináltass tetkót,lehetőleg egy pillangót a derekadra,vagy csillagokat a lapockádra

-tegyél fel a myvipre csücsőrítős képeket

-mindennap menj el vmerre bulizni,flörtölj,ismerkedj,és csinálj képeket,amiket tegyél fel vipre

-magassarkúban riszáld a feneked miközben mész

-legyél lekezelő,lenéző,és csak az "elit társasággal" barátkozz

-ha középsuliba mész,figyedl meg kik a suli legmenőbb pasijai,és lehetőleg kezdj ki velük

Nagyából ennyi.Ezek után már csak rajtad múlik minden.

Ui:ja és nagyon fontos,hogy jól tudj szopni;)

16/L

2010. aug. 2. 20:31
 26/34 anonim ***** válasza:
62%
Hogy jut valakinek ilyen eszébe? És hogy tudsz ilyen kérdést feltenni? HAHÓ, már cicababa vagy! Ugyanis ennyi kell hozzá: IQ negatív. Remélhetőleg mostmár boldog vagy, cica!
2010. aug. 3. 14:52
 27/34 anonim válasza:
60%

Nos, nem tudom, hogy még nézed-e a kérdésedet, de ilyen ilyen típusú lány vagyok, próbálok Neked tanácsot adni. :)

Kezdjük az elején:

Tegyél rendet belül! Ezt arra értem, hogy először is - ez mindennél fontosabb (!!!) -, önbizalomra, megfelelő önismeretre van szükséged. Öltözhetsz úgy, mint egy hercegnő, ha nem vagy rendben magaddal, mások sem fognak igazán tündöklőnek, szépnek találni. Szóval ezen dolgozz folyamatosan. Úgyis egyre nagyobb lesz az önbizalmad, ahogy szépülsz, de ez ne nagyképűségbe csapjon át, az nem nyerő sehol. :) Hiába hiszi azt sok ember. :/

Második lépésként fordíts nagyon sok figyelmet a testápolásra. A finom, ápolt bőr elengedhetetlen (mindenkinek az kéne, hogy legyen)! + A tévhitekkel ellentétben NEM KELL szétszolizni magadat! Én például nem is járok, pedig baromi fehér a bőröm. Nem nősténydakota akarsz lenni gondolom. :)))

Fontos a körmök, fogak ápoltsága. A fogkrémet, fogkefét legyen minőségi, megéri! A körmendinek nem kell műkörömnek lenni, nekem sem az, mert sajnos nem tehetem meg. De megnövesztettem középméretűre, szépen lereszelem. Általában francia manikűrrel vagy sima szép rózsaszín lakkal díszítem. Sosem járhatsz lekopott körömlakkal, erre figyelj! Csak igényesen! :)

A hajadat is ápolt nagyon. Sampon, balzsam... alap! :) A tévhitekkel ellentétben ismét: NEM KELL szőkére festened! Például nekem barna a hajam. Nem szőkítettem, mert nincs rondább egy erős, elütő lenövéstől.

A sminket illetően: NE használj úgy szemceruzát, hogy alul simán kihúzod vele + kifested a szempilláidat, mert úgy fogsz kinézni, mint 1 igénytelen rocker! Szemceruzát csak erősebb sminkhez (pl.: füstös szem), nem csak alul, FELÜL IS!

Ha a szemeden van a hangsúly, akkor a szájat csak szolidan fest. Ez fordítva is igaz.

Ruhákat illetően: Nézz sok divatlapot, a neten is nézelődj, ez sokat segít! Tanulj meg magassarkúban járni!

Mindig legyél illatos.

+ NE TÖRŐDJ A ROSSZINDULATÚ EMBEREKKEL! :)

"Ha az emberek összesúgnak a hátad mögött, az csak annyit jelent, hogy két lépéssel előttük jársz!" ;)

Sok sikert, remélem tudtam segíteni, ha egyéb kérdésed van, állok rendelkezésedre!

Csak ügyesen! :)

Puszika!

Lány, 19 éves

2010. aug. 4. 18:58
 28/34 anonim válasza:
40%
Előző vagyok, hozzátenném, hogy a linket képek elég gázosak, mert Kelemen Anna és Paris Hilton minden csak nem jó példakép. Gáz mind a kettő, és nem azért, mert plázacicásak, cicababásak, hanem mert a viselkedésük cikis, otromba. Mondhatni, tramplik jelmezben. :)
2010. aug. 4. 19:00
 29/34 anonim ***** válasza:
56%

Utolsó , amit te írtál az alap minden nőnél, semmi extra. DE ez a lány, a kérdező egy ócska plázak...var akar lenni!!!!

De egyébként egy dologban tévedsz. Ha összesúgnak a hátad mögött az azért nem mindig azt jelenti ám hogy khm.. két lépéssel előttük jársz :D Sőt XD

2010. aug. 4. 20:38
 30/34 anonim ***** válasza:
58%
Éljen, újabb miss pics@
2010. aug. 4. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!