Cicababák! Segitenétek cicababává válni? De csak külsőleg!
Én nem vagyok cicababa, de szerintem nem túl bonyolult a dolog, csak rengeteg pénz és szabadidő kell hozzá azt ennyi...
22/L
Ahogy az előttem szóló is mondta, pénz és szabadidő kérdése.
Nem tudom, hogy fogyni fogynod kell-e, de a biokaják drágák. Ha nincs rajtad felesleg, akkor se árt formásítani (aerobic, kangoo stb) --> megint csak pénz. Aztán az öltözködés. Márkás ruhák, ami ugye rengeteg pénz. Minőségi sminkcuccok, mert ugye csak az marad fent normálisan --> pénz pénz pénz.
Nem is beszélve a villantós telefonokról és társaikról..
De figyelj ez mind annyira felszín.. A normális emberek, akiknek számít azért a belső is, így a közeledbe nem fognak menni. Tökéletesíteni magunkon jó dolog, de az nem egyenlő azzal amivé te akarsz válni.
Például nekem nagyon szimpatikus ha valakinek jó illata van (ápoltság ugye alap), kellemes a hangja és kerek mondatokban tud beszélni és nyitott az új dolgokra és az új emberekre.
Manapság már elég egyszerű ilyen embereket látni, menj be valami plázába...
Rózsaszín cuccok, mindig a legutolsó divat szerinti táskák, telefonok, ruhák, cipők(magassarkúk főleg). Latex cicanadrág, kivágott felsők, strasszos köröm(műköröm "természetesen" ésnem a sajátod)....
Kérdező... egy sz.r vagy. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!