Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Cicababák! Segitenétek cicabab...

Cicababák! Segitenétek cicababává válni? De csak külsőleg!

Figyelt kérdés
2010. dec. 12. 14:26
1 2
 1/18 anonim válasza:
46%
pfff.-.-
2010. dec. 12. 14:28
 2/18 anonim ***** válasza:
52%
Ha ronda vagy, ne is álmodj erről.
2010. dec. 12. 14:29
 3/18 A kérdező kommentje:
Ha a fiúk ezt értékelik ám legyen.. nem kell a kioktatás, hogy rossz fiúknál próbálkozom. Csak magam akarom ugymond tökéletesiteni.
2010. dec. 12. 14:30
 4/18 anonim ***** válasza:
63%
Szóval ronda vagy. Oké.
2010. dec. 12. 14:32
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok cicababa, de szerintem nem túl bonyolult a dolog, csak rengeteg pénz és szabadidő kell hozzá azt ennyi...

22/L

2010. dec. 12. 14:33
 6/18 anonim ***** válasza:
79%
Ha már mások véleménye kell ahhoz, hogy legyél ilyne meg ilyen, az rég rossz. Vedd meg azt, ami neked tetszik, azt' kész-ha nem így van/lesz, akkor soha a rohadt életben nem leszel harmóniában önmagaddal. Egyébként sincs objektív szépség még tökéletes szépség...
2010. dec. 12. 14:39
 7/18 anonim ***** válasza:
72%
agyilag ugynézki már most azvagy cicaa :"D ;)
2010. dec. 12. 14:41
 8/18 anonim ***** válasza:
56%
hat szerinted? altalaban milyenek ezek a cicababak???? elmeselem: eloszor is jo sok szoli,a szemoldokod legyen tetovalt,a hajad fesd be szokere,ha lehetseges rakass szilikonmelleket,szilikonszajat,szivasd le a zsirt minden testreszedrol,jo erosen fesd ki magad,mindenkeppen jarnod kell mukormoshoz,es mayo cuccokat hordj,magassarku,miniszoknya,nagy dekoltazs..... es mindenfelekeppen hasznalj jo eros szineket..pl>a ruzs legyen voros,a miniszoknya piros,a felso leopardmintas,a taskad pedig rozsaszin,ja persze harisnya,jarj mindennap edzoterembe,nem ehetsz soha semmit csak salatat,mert ugyebar a cicababak altalaban nem dagadtak,ne dolgozz hanem tartasd el magad,es allandoan jard a plazakat. amugy szerintem ha mondhatnek egy ismert embert aki szerintem tokeletes mint cicababa:Pamela Anderson(ez csak az en velemenyem) a lenyeg: gyonyoru alak,nagy cicik,szoke hosszu haj,mukorom,smink,magassarku,es kesz a cicababa. na erre varrj gombot.meg mindig szeretnel cicababa lenni?
2010. dec. 12. 15:10
 9/18 anonim ***** válasza:
73%

Ahogy az előttem szóló is mondta, pénz és szabadidő kérdése.

Nem tudom, hogy fogyni fogynod kell-e, de a biokaják drágák. Ha nincs rajtad felesleg, akkor se árt formásítani (aerobic, kangoo stb) --> megint csak pénz. Aztán az öltözködés. Márkás ruhák, ami ugye rengeteg pénz. Minőségi sminkcuccok, mert ugye csak az marad fent normálisan --> pénz pénz pénz.

Nem is beszélve a villantós telefonokról és társaikról..

De figyelj ez mind annyira felszín.. A normális emberek, akiknek számít azért a belső is, így a közeledbe nem fognak menni. Tökéletesíteni magunkon jó dolog, de az nem egyenlő azzal amivé te akarsz válni.

Például nekem nagyon szimpatikus ha valakinek jó illata van (ápoltság ugye alap), kellemes a hangja és kerek mondatokban tud beszélni és nyitott az új dolgokra és az új emberekre.

2010. dec. 12. 15:24
 10/18 anonim ***** válasza:
53%

Manapság már elég egyszerű ilyen embereket látni, menj be valami plázába...

Rózsaszín cuccok, mindig a legutolsó divat szerinti táskák, telefonok, ruhák, cipők(magassarkúk főleg). Latex cicanadrág, kivágott felsők, strasszos köröm(műköröm "természetesen" ésnem a sajátod)....

Kérdező... egy sz.r vagy. ;)

2010. dec. 12. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!