Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek olyan, mint egy...

Hogyan legyek olyan, mint egy cicababa? (tapasztalt cicababák volt cicababák és csajok) SÜRGŐS

Figyelt kérdés

Rólam:

-Aránylag sovány vagyok (szeretnék még soványabb lenni)

-Barna kissé hullámos hajam van(hátközépig ér)

-Eléggé jó öltözött vagyok(de szeretnék cicababásan öltözni)

-Az arcomra sminket szeretnék( többet is írhattok mert akk kipróbálom =) akár link)

14/L

2010. aug. 2. 18:00
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
70%

Nem vagyok kiváncsi hogy ne tedd meg minden!! Tanácsot kérek, és ha én ezt akarom akkor hagy tegyem tönkre én az életem!

Látszik hogy egy értelen kislány vagy még...

Ti meg válaszoltok neki ??jézus inkább menjen vissza mesét nézni!!!

23/L

2010. aug. 5. 11:29
 32/34 A kérdező kommentje:

Na ide figyeljetek! Nem olyan ócska kur.a akarok lenni hanem egy cicababa aki kedves okok nem fekszik össze mindenkivel.

A cicababa nem feltétlenül rosszet jelent, de mindenki másra gondol. Van külömbség a kur.a és a cicababa között. GONDOLKOZZ!

2010. aug. 5. 12:30
 33/34 anonim ***** válasza:
ne legyél cicababa mindenki utálni fog egy elmebeteg vagy
2011. febr. 20. 22:43
 34/34 anonim ***** válasza:

Kicsit elkéstem a válasszal (ez nem kifejezés xD) de azért még leírom. Másold a csajt a képről:

[link]

(Bár ha hallgattál az eddigi tanácsokra valószínűleg már te is így nézel ki)

2011. máj. 26. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!