Ápolt duci lányok és karcsú cicababák?
Utolsó: :DDD
Szerintem a szoli és a köröm, ápoltság, mivel foglalkoznak vele, természetesen más kérdés, hogy kinek mi az esztétikus. Nyilván ebben is vannak árnyalatok, de a kérdésem lényege nem ez :)
Nem ápolt attól még a duci lány se a vékony!
Szerintem a ducik felől ez valami önigazolás lehet, hogy na most már vagyok valaki mert (szoli)barna vagyok (napra nem mer kimenni, mert ha mutogatnia kell magát kevés ruhában frászt kap) jó körme van, szőke haja. :S Ehh akkora baromság de komolyan mondom!
Nálam az ápoltság a következőt jelenti: rendszere naponta, naponta 2x-i zuhanyozás, izzadásgátló használata, ha használ valaki parfümöt ne az egész dobozzal öntse magára, járjon tiszta ruhában, ne legyen töredezett-rágott a körme, sőt piszok se legyen alatta, haja ne legyen nagyon zsíros, és egy duci ne vegyen már fel olyan ruhát ami pár mérettel kisebb vagy nagyobb mert rohadtul előnytelen mindkettő! Könyörgöm legyen már önkritikája mindenkinek! És ezt írom úgy hogy magas is duci lányok csoportját erősítem (remélhetőleg nem sokáig, mert már fogytam 23 kg-ot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!