Mi a jobb? Ha valaki nagyon vékony, vagy ha duci?
Sokszor látom itt, hogy a ducikat biztatják, 1-2 vékony csajt meg leugatnak, hogy ronda.. Pedig nem mindenki azért sovány elvileg, mert az akar lenni. Hízni sem mindig könnyű, azt mondják.
Szerinted melyik rosszabb?
Hízni vagy fogyni könnyebb?
A vékonyság közelebb áll a mai elfogadott testképnek még akkor is.
Amúgy érdekes, ha valaki nagyon vékony azt gondolják, hogy csak betegség miatt lehet.
Ha valaki duci, akkor azt gondolják, hogy csak ő tehet róla.
Ezzel nem lehet mit tenni...
szerintem azoknak jobb akik testalkattól függően vékonyak
rajtam is van vagy 2-3 kiló felesleg és bár azt hiszik sokan hogy ez jó mert a pasik szeretik ha van a lányokon mit fogni,szerintem ez hülyeség
egyrészt mivel 13 éves vagyok sztem még k.rvára ne fogdosson senki mert kitöröm a kezét,a másik meg hogy ha hízok akkor az nekem nem a mellemre vagy a fenekemre megy hogy legalább valami alakom lenne,nem,ehelyett a hasamra megy és szerintem iszonyat ronda vagyok pl fürdőruhában: pálcika karok,pálcika lábak,és hájas has
szóval szerintem nekem jobb vékonynak lenni
bár vannak azért olyan lányok is akiknek meg pl kifejezetten jól áll az a pár kiló plusz,mert attól lesznek olyan kis cuki pufik ... nem tom tesóm is duci és jól áll neki :DD
13l
Hízni mindig nehezebb mint fogyni.
Amúgy meg ha nem kövér emberről van szó, csak duci, inkább azt választanám a nagyon sovány helyett.
Az nem baj, ha valaki vékony, de amikor kiállnak a bordái és felnőttként olyan a teste, mint egy 10 éves kislányé, hát az nem túl szép látvány...
Attól függ, hogy itt gyk-n, vagy a való világban :)
Itt mindenki azt kántálja hogy jó a husika, jaj van mit fogni ú de nőies, stb.
Élet: a gimiben az osztály 4 legmenőbb csajának kilátszottak a bordái, olyan alakjuk volt mint egy 12 éves fiúnak, és akik náluk teltebbek voltak, le voltak kövérezve, nagyseggűzve, stb. És nem csak az osztályban, magában a suliban is a naggyon vékony lányok után csorogtak a fiúk, pedig némelyiknek olyan csúfocska arca volt hogy az csak na. De az arc nem számított sajnos.
a hízás csak kor kérdése
én mindig nádszál voltam, de 30 évesen kezdődtek a párnák, most ezekkel küzdök egy kg fel, egy le, kettő fel, egy le
23:28
Velem is ez a helyzet. Holnaptól megy a fogyókúra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!