Fiúk! Kit néztek meg jobban? Egy duci lányt akinek gyönyörű arca van vagy inkább egy gyönyörű alkatú lányt aki csúnyácska? Csajok, mit gondoltok, melyik a jobb?
Miért egyértelmű, kedves utolsó?
Engem is sokan megnéznek, kacsingatnak, mégsem vagyok 40 kg.. Sőt, kb a 2szerese.. Csupán jól öltözködöm, kirakom azt ami van, eltakarom azt, amit nem akarok mutogatni..
Első voltam és én a jó testű csajt nézem meg inkább, ez persze nem zárja ki azt, hogy sokan megnézik a szép arcú ducibb csajokat is, ha igényesen van tálalva.:)
Csak azt bírom, hogy akinek ez nem tetszett az le is pontozott.
Mindkettőt :)
Számomra nagyon fontos a szép arc.
Viszont egy szexi test, egyből meg tud fogni, így nem tudok nem ránézni. De mit ér, ha szex közben zacskót kellene húznom a fejére?
Viszont ha a duci csajnak annyira szép az arca akkor el tudom fogadni úgy, ahogy van és 100%ig képes vagyok szeretni. Nem baj, ha kicsit husi, szerintem az aranyos.
De a másik lány sem tehet arról, hogy csúnya szóval szerintem mindenki azzal legyen elégedett, ami jutott neki és próbálja abból kihozni a legjobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!