Fiúk! (esetleg lányok) mik azok a dolgok, amiket nagyon szerettek eg lányon? Elterveztem, h átalakítom az életem és próbálok jobb csaj lenni, ugyanis sztem szép arcom lenne, csak elég duci vagyok.75kg a kb 168centimhez.
Tök mindegy mit veszel fel, a 168 centihez a 75 kg nagyon sok. Gondolom 14 év körüli vagy.
Először fogyj le.
Jaaaj!!!! egy lány nem csak akkor szép ha gebe!!!!
Egy lány lehet ugy is szép hogy ha ducibb, csak tudjon ehhez öltzködni :)
Nyugiii már elég ha leadsz 68ig és már az is elég lesz:D
Ám 1 lány akkor szép ha vidám és van önbizalma :)
és persze nem ribancos :D:D
20f
Találd meg a saját stílusod! Ne mások mondják meg, hogy hogyan öltözzél, és ne a divat! Ezt saját tapasztalatból írom. Amióta megtaláltam a stílusom sokkal szebbnek érzem magam, mert jól érzem magam a ruháimban, így igazán "én" lehetek (elegáns gothic ruhákban járok nagyrészt) Csak egy dolog fontos: akármiket is szeretnél hordani, találd meg az alakodhoz megfelelő darabokat. Hidd el, attól, hogy mondjuk nem csőgatyába és köldökig dekoltált pólóban jársz, ugyanúgy (sőt talán jobban:D) fogsz tetszeni a fiúknak, mert ők (a divatb*zikat kivéve, de ők le vannak tojva:D) nem a ruhát nézik, hanem az összhatást, hogy mennyire áll jól, és ami a legfontosabb: a kisugárzást. Hiába vagy egy szexinek, és trendinek mondott cuccban, ha "nem érzed magadénak", ez meg fog látszódni rajtad, a kisugárzásodon, és nem fogsz a pasiknak bejönni, mert nem érzik azt a bizonyos plusz dolgot, ami az adhat meg, hogy jól érzed magad, meg vagy elégedve a külsőddel.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!