Pasik! Mi teccik johbban? Ha a csaj sovány vagy az ha nem kövér de lehet rajta "fogni" vmit vagy ha duci? Életkort is ha lehet! Kösy.
Az ilyen kérdéseknél mindig szoktam egy jót mosolyogni. Hogy miért? Azért mert tudom hogy a kérdező valahol arra iváncsi hogy mi az átlag férfiak ideálja- és gondolom én hogy ahhoz akar majd igazodni. De, nincs olyan hogy azért tetszik mert sovány vagy mert kövér. Lehet egy nő akármilyen szép , ha olyan buta mint a segg, az ilyenek csak egy b@szásra jók-semmi másra.
Egyszóval arra akartam kilyukadni hogy nagyon fontos az hogy egy nő csinos és ápolt legyen, de ez nem ér semmit ha nincs agya.
Ja és minden férfinak más és más az ideálja, szóval erre a kérdésre nehéz válaszolni. Linkelj be egy fotót magadról és akkor majd véleményt mondunk, legbelül úgy is erre vagy kíváncsi, vagy nem?
21/F
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Az első válasz az enyém. Ide is beírhatnám, de inkább linkelem:)
23:58 -as : A legtöbb ilyen kérdés feltevője elégedetlen magával, és így akar egy kis önbizalmat szerezni,hogy mindenki azt mondja, hogy a kövér lányok a jobbak.Mert itt ugye senki sem fogja megmondani neki , hogy foggyál le!!
Egyébként én is csak nevetek ezeken a kérdéseken...
"A kérdező kommentje:
hát nekem önbizalmam van és nem is kicsi, am meg mondhatna nekem bárki bármit én nem fogynék, vagy híznék meg egy pasi kedvéért sem, nekem smi bajom a testemmel nem vok csontsovány inkább mondjuk h van rajtam 2 kiló felesleg kb. de nem is vok duci. csak h tisztázzuk mi van :))"
23:58-as válaszoló vagyok.
Ezzel a szöveggel kit akarsz átverni? Vagy ha tényleg úgy van ahogy állítod akkor miért tetted fel ezt a bizonyos kérdést? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!