Szerintetek milyen az alakja? Duci nagyon? Képek
Ez nem duci, hanem kövér. (Mielőtt belehalsz, elárulom, én is, csak én tudom magamról GYK nélkül is.)
Az a kisebb baj, a nagyobb, hogy izom alatta egyszerűen semmi, ezért nincs a zsírpárnáknak tartása, a vádlid szánalmas, csupa hurka és punnyadás.
Szerintem is kezdj el sportolni valamit sürgősen, és akkor tavasszal már azt veszel fel, amit akarsz.
Hat igen elözö... pedig ez nem ig van. ha valakin van mondjuk 5 kilo felesleg azzal meg semmi baj nincs, ha velekin több van akkor az mar telt, husis, de semmikepp sem köver.
Kerdezö:
Husis vagy, ez teny, de annak ellenere, hogy van rajtad fölösleg, nem tünsz egy rengö hajtömegnek. A "fölösleg egyenletesen oszlik el rajtad. Az alakod szerintem olyan gömbölyödött homokora :) . Szeles csipö, es a csipöhöz merten vekony derek, vastag combok. Nekem nagyon bejössz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!