Hogyan legyek cicababa? (lent) pls help me!?
utolsó vagyok! Én 2 éve vagyok eggyütt a barátommal szóval kusolsz!:@ Nem kell általánosítani! És amelyik fiú itt azt monjda hogy nem tetszünk neki stb. Az hazudik! Az olyan még utcán sem merne nekünk köszönni:/(N)
15/L
Aki ilyet kérdez az nem lehet okos. Csak egy elkényeztetett buta liba vagy aki nem kap elég figyelmet ezért játssza az agyát.
Ilyen nőt még dugni sem szeretnék, nem hogy kapcsolatot vele. De jókat lehet rajtuk röhögni, mert szánalmasan néznek ki. A cigánybarna bőrhöz a szőke haj... hát ritka ronda. Néztél már tükörbe mennyire természetellenesen ocsmány vagy így?
Utolsó! Te honnan tudod hogy neki miloyen szája és milyen melle lesz? csicska(n)
Szerintem meg igenis szép. És nem szánalmas.. na nekem meg a rockerek a szánalmasak a skinhadek hungaristák stb.. na szal izlések...(n)
Nem természetellenesen barna a bőröm, hanem napsutötte színe van és a hajam sem hidrogén szőke, de ezeket honnan is tudtatnád? Csak általánosítasz, nem tán azért, mert egy cicababa összetörte a szívedet, vagy éppen le se sz...r?:O
Nah mindegy én nem akarok vitatkozni...
Uramatyám... :D
Engem is megnéznek az utcán, és nem kell ahhoz úgy kinéznem, mint egy útszéli r*ngyó...
Fogd be a szád, utolsó!!!
Én cicababa vagyok és nem akarom sorolni a jó tulajdonságaimat (habár van belőlük bőven!), de elmesélem neked, hogy olyan plázacica barátnőm van, hogy 100százalákosan biztos vagyok abban, hogy megirigyelnéd!!
Gyönyörűszép, nagyon csinos, soha nem hord lapos talpú cipőt, rengeteg idegennyelven beszél, tanárnő :), nagyon intelligens és okos, sokat utazik és mindenkivel olyan nagyon kedves meg aranyos... :) Nem ringyó egyáltalán, nem látni őt minden este mással. Árad belőle, hogy mennyire melegszívű és barátságos, nem cigizik és nem is issza le magát soha!
Nagyon szép, csupa pozitív tulajdonságokkal! :)
Szóval a cicás külső nem minden esetben bunkó, sötét agyat takar, mert mindenki más és más, "hétköznapi" (bocsi a kifejezésért) emberek között is találunk nagyon butákat és okosakat, pont úgy, mint a cicababák között!!
Magamról is tudtam volna mesélni ezt-azt, de inkább a barátnőmről írtam, nehogy önfényezésnek tűnjön a dolog! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!