Hogyan legyek cicababa? (lent) pls help me!?
Szerintem vegyél fel márkás ruhákat,és mindig alkalomhoz illőt.Figyelj a részletekre ,kiegészítőkre!
Ha nincs vastag pénztárcád,menj el a gl outlet-be,mert ott egész olcsó áron kaphatók :)
Vegyél mindig valami csajos újságot(im,bravo girl!)
,hogy tudd,mi a divat,és mi a menő,mivel ápold magadat.
A ruhán,és ápoltságon kívül van még a smink.Kérj tanácsot egy profi sminkestől,vagy amit még ajánlok:próbálgasd ,mi áll jól,de figyelj arra is,hogy illő legyen a ruhához és az alkalomhoz.
Emellett:
A cicababák nagy része igenis intelligens,szóval ne cigizz,ne piálj(csak egy picit és csakis néha),és tanulj!
Ja és a telefon is nagyon fontos kiegészítő,és meghatározza a személyiségünket :)
A legmenőbb telefon 2010-ben: bármilyen nagyképernyős érintős telefon.
:)
remélem,segítettem,ha kérdésed van,írj,mert meg fogom nézni :)))
Emberek, tudjátok mi a gáz? Hogy itt a szép, szexi nőket összekeverik a cicababákkal:O
Most akkor mi akarsz lenni? Egy szép, szexi lány. (aki lehet okos, kedves stbstb.)
Vagy egy buta p*csa, aki kirakja mindenét, és igen megnézik, és igen megk*rják, de ennyi. Aki nyávog, hisztizik, a plázán kívül másról nem szól az élete. Nem az elsőt akarod véletlen?
na elolvastam pár kommnetet. az emberekből nagyrészt az írígység beszél:)
én is ilyen cicababa féle vagyok bár most felszedtem karácsonykor pár kilót:$ de rajta vagyok az ügyön hogy visszakapjam a régi külsőm:)
szóval:D
mi is elég jól állunk, a márkás csini ruhák alap dolgok:D
a műköröm is:D
nekem göndör hajam van, és ha kicsit behabozom az is szexi tud lenni, de néha kivasalom:) egy ideig szőke voltam, de nagyon tönkretette a hajam, szóval most sötétbarna a hajam, de nekem ez is tetszik:D
imádom a latex gatyákat, az állat mintásakat meg különösen:)
nekem sok rózsaszín ruhám van:)
a magassarkúkat is imádom, sokszopr hordok:) ja és én 171 centi vagyok.
szeretek szerepelni, a középpontban lenni, szerintem ez sem hátrány:D
és egyáltalán nem kell butának lenned, én sem vagyok az:) ezt csak olyan lányok találják ki akik tök csúnyák, vagy olyan pasik akik szintén csúnyák és nem néz rájuk egy csaj sem:) meg az sem igaz hogy csak arra kellünk a pasiknak. vannak akiknek ez nem jön be, de vannak akiknek ez tetszik.
remélem tudtam segíteni:)
14/L
Irigység?:D:D:D
az biztos:d
hagyjuk már, azokat a lányokat akik tényleg cicababák, nem lehet utánozni, erre tényleg "születni" kell. (és ezt egyáltalán nem jó értelemben mondom..)
de nincs szánalmasabb azoknál a lányoknál akik nem azok csak azok probálnak lenni, kevés sikerrel...
Az előzőhöz hasonlóan én is cicababa féle vagyok.
A leges legfontosabb az ápoltság. Legyen mindig szép a hajad. Tudj megjelenni és tűnj ki a többi közül. Légy egyéniség! Hordj szép és nőies ruhákat, de készülj fel h van hátránya is.
Sok lesz a k*rvázásmeg az irigykedés.
Én márkás ruhákat hordok :) mert nem jön velem szembe olyan akin ugyan az a ruha lenne :D persze 1-2 eset van :P
Kedvenc márkáim: X-it, Mayo Chix, Misso, Tally Weijl, Playboy, Amnesia.
Ja és még valami:) Mondjon akárki akármit :) Ha neked ez jön be, HORD! Ne érdekeljen senki véleménye. Te így szeretnél kinézni, akkor legyél ilyen. Sz@rd le az előző kommenteket, hogy minek akarsz te pláza rib@nc lenni?
Attól, hogy valaki szép ésnépszerű nem rib@nc és nem kurv@. Lehet kedves és aranyos.
Nekem is van egy barátnőm. Kb úgy néz ki mint aki most jött egy sztriptízbárból, de imádom a csajt :) Tündéri egy ember (L)
Remélem segítettem
18/L
:D Istenem..:D megy a rongyrázás..márkás cuccok,vastag pénztárca stb? Ugyanmár..kedves kérdező: nem lenne neked jobb ha azért néznének meg téged,vagy azért szeretne beléd valaki mert természetesen vagy szép?Nem azért nézik ám meg az ilyen lányokat mert ,hogy hűha de frankon szép és belészerettem stb..hanem mert jó lenne megk*rni,az ilyen nőkből árad a kurv*ság(már bocsi)Menj el nyáron Bedbe vagy Rioba ,ott látsz elég sokat:)A fiúk meg oké oké megnézik,de nem ciki h mindegyiknek az jár a fejébe h szétk*rná?Vagy a normálisabbnak hogy ez mennyire szánalmas?Én azért nem járok ilyen helyekre mert undorodom tőlük...lehet jönni azzal h irigy vagyok,de nem:)Ez nem irigység,csupán leírtam a véleményem:)Engem is megnéznek az utcán,vagy rám mosolyognak a fiúk,nade nem is azért hogy jól megkurjanak(remélem:D)és ez nekem elég.Nem vágyodom a feltünés után...ha te azzá akarsz válni,előbb utobb rájössz,hogy hibát követtél el,mert midnenkinek csak arra kellesz majd,vagy arra hogy mutogasson a haverjainak.Semmi tiszteletet nem kapsz majd,lesz egy kidobo csávod aki néha néha agyba főbe ver,és akkor majd sírhatsz anyukám ,hogy mi lett belőled.
Lehet lepontozni:)
21:31-es
14 éves vagy és még te osztod itt az észt? pfff szerintem téged csak kiröhög mindenki a környezetedben. ha nem is a szemedben de a hátad mögött le szűz kurv*znak.
oké hogy valaki cicababa, de ne 14 évesen már azt hiszed azért mert kijártad a 8. osztály már vagy valaki?? előbb tegyél le valamit az asztalra. nevetséges kis csitri
Szerintem Ne akarj cicababa lenni mert, a pasik semmibe veszik őket. Inkább szép fiatal csinos intelligens lány akarj lenni. Azokra már egyenlő félként tekintenek. Sminkelhetsz, hordhatsz csinos ruhákat de csak mértékkel.
Legyél egyszerre aranyos kiscica és őrült vadmacska is. Azt általában szeretik. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!