Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek cicababa?...

Hogyan legyek cicababa? (lent) pls help me!?

Figyelt kérdés
170 cm vagyok, 60 kg, arányos a testem, van seggem meg mellem is, hósszú szőke póthajam van barna szemem, szolis barna bőröm, pisze orrom, szép mosolyom, kerek és egy picit szív alakú fejem van, szeretem a nőies ruhákat. Mit tegyek, hogy viselkedjek, mit vegyek fel, hogyan sminkeljek??
2009. dec. 22. 18:20
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:
De miért kell folyamatosan leszólni? Nem lehetne egy tippet adni? Légyszi a kérdésre válaszoljatok, ne kritizáljatok!
2009. dec. 22. 19:28
 12/57 anonim ***** válasza:
95%
hátjó.ez esetben kötelező magassarkú,csini rózsaszín rucik,mindig tökéletes smink,a hajad is áljon mindig úgy mintha most jöttél volna ki a fodrásztól.beszélj nyávogósan,nézz bután és nagyot dobsz azzal ha közben 1 kis szőrcsomó kutyát hordozgatsz magaddal 1 táskában,aki ugyanúgy van felöltöztetve mint te xD :D (nyugi az uccsó mondat csak vicc :D )
2009. dec. 22. 19:40
 13/57 anonim ***** válasza:
58%

Én cicababa vagyok, segítek! ;)

Szóval ha a tökéletes test és haj megvan már neked, menj manikűröshöz és csináltass körmöt, a hegyes a divatos manapság. Barna a bőröd, az is szuper.:)

Szóval irány a cuki üzletek, szerezz be magadnak pár darab cicanacit (latex, leopárdmintás, csili-vili mindenképp meg még 1 rózsaszín is szupi), csipke-topot, flittereset, párducmintásat, feketét (az mindenképp kell, megy a szőke hajadhoz), cipőből sosem elég, minden rucihoz kell egy hozzaillő magassarkú is. Legyen combközépig érő csizmád, platform bokacsizmád, vehetsz állatmintás cipőt is, az is nagyon jó egy fekete szereléssel.:)

Az ékszerek elengedhetetlenek, legyen feltűnő az összes, csillogó (természetesen!), szexy.

Sminkcuccokat is vegyél, rózsaszín szájfényt, szemhéjpúdert és ha a természetes pilláid nem túl hosszúak, rakass műszempillát.:)

Tanulj meg sminkelni!!! Olvass divatmagazinokat és netes oldalakat, nézz képeket cicababás sztárokról!!!

DE: légy okos is, az a legjobb, ha nem csak a csinos külsődre figyelhet fel az álompasi!!!!!!!!!!

;)

Remélem segítettem!

2009. dec. 22. 19:44
 14/57 A kérdező kommentje:
Hát szoktam sminkelni, szempilla spirál, szemceruza, korrektor. mert szerencsére szép a bőröm, alapozó nem kell. A magassarkúban nem leszel túl magas? Azt kihagytam, h 17 éves vagyok
2009. dec. 22. 20:24
 15/57 A kérdező kommentje:
Meg van ilyen latex nacim is.
2009. dec. 22. 20:25
 16/57 anonim ***** válasza:
85%

Akkor nem tudom miben lehetne neked segíteni...

Ezek csak tippek voltak, a cicás kisugárzáshoz meg már te kellesz, anélkül nem leszel igazi baba...

2009. dec. 22. 21:13
 17/57 anonim ***** válasza:
37%
kedves kérdez, a kérdésedhez az első kommentedhez amit írtál ahoz csak annyit tudok fűzni: "hülye kérdésre" hülye választ lehet adni.. piszkálódj szurkálodj, de mit vártál egy ijen kérdésre mijen válaszokat fognak adni?-.-...
2009. dec. 22. 21:44
 18/57 anonim ***** válasza:
68%

Aki cicababa, annak tanácsot sem kell adni...

Ez úgy magától jön...

Belenéz a szekrényébe és a legk.rvásabb ruháját előveszi, mellét kiteszi és úgy rázza magát mintha szét akarna esni...

Ehhez nem kell tehetség.

2009. dec. 22. 22:07
 19/57 anonim ***** válasza:
77%
Szörnyű ilyet olvasni komolyan nem is téged fog szeretni a pasi hanem a kamu cicababa oldaladat ha egyáltalán megszeret... És szerintem nagyon szánalmas leszel és egyéniséged a nullára csökken dehát azért hajrá : / 16/L
2009. dec. 22. 22:40
 20/57 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem az ilyen "cicababás" viselkedéstől a férfiak többsége a falra mászik. Mindenesetre szép életcél.

Rázd magad,nyávogj, járd a plázákat, műköröm, sok festék.. stb stb

2009. dec. 22. 22:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!