Hogyan legyek cicababa? (lent) pls help me!?
Én cicababa vagyok, segítek! ;)
Szóval ha a tökéletes test és haj megvan már neked, menj manikűröshöz és csináltass körmöt, a hegyes a divatos manapság. Barna a bőröd, az is szuper.:)
Szóval irány a cuki üzletek, szerezz be magadnak pár darab cicanacit (latex, leopárdmintás, csili-vili mindenképp meg még 1 rózsaszín is szupi), csipke-topot, flittereset, párducmintásat, feketét (az mindenképp kell, megy a szőke hajadhoz), cipőből sosem elég, minden rucihoz kell egy hozzaillő magassarkú is. Legyen combközépig érő csizmád, platform bokacsizmád, vehetsz állatmintás cipőt is, az is nagyon jó egy fekete szereléssel.:)
Az ékszerek elengedhetetlenek, legyen feltűnő az összes, csillogó (természetesen!), szexy.
Sminkcuccokat is vegyél, rózsaszín szájfényt, szemhéjpúdert és ha a természetes pilláid nem túl hosszúak, rakass műszempillát.:)
Tanulj meg sminkelni!!! Olvass divatmagazinokat és netes oldalakat, nézz képeket cicababás sztárokról!!!
DE: légy okos is, az a legjobb, ha nem csak a csinos külsődre figyelhet fel az álompasi!!!!!!!!!!
;)
Remélem segítettem!
Akkor nem tudom miben lehetne neked segíteni...
Ezek csak tippek voltak, a cicás kisugárzáshoz meg már te kellesz, anélkül nem leszel igazi baba...
Aki cicababa, annak tanácsot sem kell adni...
Ez úgy magától jön...
Belenéz a szekrényébe és a legk.rvásabb ruháját előveszi, mellét kiteszi és úgy rázza magát mintha szét akarna esni...
Ehhez nem kell tehetség.
Szerintem az ilyen "cicababás" viselkedéstől a férfiak többsége a falra mászik. Mindenesetre szép életcél.
Rázd magad,nyávogj, járd a plázákat, műköröm, sok festék.. stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!