Hogyan legyek noies?
Figyelt kérdés
14 eves lany vagyok es szeretnek olyan magassarkus,noies,illatos,olyan filmbe illo NO lenni.Tudnatok segiteni?2011. szept. 5. 22:39
1/4 anonim válasza:
Szerintem butaság másokat utánozni. Az egy dolog hogy nőies akarsz lenni. Először is a kinézeted, nem tudom hogyan nézel ki nem is várom el hogy mutass magadról képet. A legegyszerűbb amit elkezdhetsz az az hogy jobban adsz magadra, esetleg parfümökkel lehetsz illatosabb persze ez nem ment fel a fürdés alól:P Nagyon szolid sminkelést is használhatsz maximum alapozó meg szempilla spirál, esetleg szájfény, így fiatalosabb és csinos is lehetsz. Aztán keress olyan nőies ruhákat amik tetszenek neked és szívesen hordod közösségben is. Ha jártál már magassarkúban de utálod akkor vegyél kisebb magas sarkút tehát ne azt a nagyon nagyot már. Vagy ha még egyáltalán nem jártál akkor csak ritkán hordj olyat hogy szokja a lábad, de ne terheld le nagyon.
2/4 A kérdező kommentje:
Koszi nagyon! :) En kisebb magassarkura gondoltam,mert suliba jarni igy konnyebb.
2011. szept. 5. 23:28
3/4 anonim válasza:
A nőiesség leginkább belülről jön. Stílus/viselkedés/kisugárzás/ápoltság. Ezt nem tanulni kell, normális esetben majd kialakul. Egyelőre örülj, hogy még gyerek vagy : )
4/4 anonim válasza:
Utolsónak igaza van. Ha nem magától jön, esetlennek fogsz tűnni.
De ha nagyon akarsz direktbe nőiesedni, megnézel egy filmet amiben szerinted jó a főszereplőnő stílusa, és kész, megvan a válasz, leutánzod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!