Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek cicababa?...

Hogyan legyek cicababa? (lent) pls help me!?

Figyelt kérdés
170 cm vagyok, 60 kg, arányos a testem, van seggem meg mellem is, hósszú szőke póthajam van barna szemem, szolis barna bőröm, pisze orrom, szép mosolyom, kerek és egy picit szív alakú fejem van, szeretem a nőies ruhákat. Mit tegyek, hogy viselkedjek, mit vegyek fel, hogyan sminkeljek??
2009. dec. 22. 18:20
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
75%
Az ilyen cicababák csak egy dologra kellenek a pasiknak... és segítek: az nem a hosszú kapcsolat. Olyasmire normális lányokat választanak. Ezen is gondolkodj el..
2009. dec. 22. 23:24
 22/57 anonim ***** válasza:
70%
Hát nem hinném, hogy ez a kérdés komoly, hisz miért is akarna a mai világban bárki is szánt szándékkal buta lenni... De ha már így rákérdeztél: nyávogj, beszélj úgy, hogy nem tudod összeegyeztetni az alanyt az állítmánnyal, ha mondják, hogy Radnóti Miklós Bor-ban halt meg, akkor kérdezz rá, hogy miért, alkoholista volt? Meg ehhez hasonló bezsólásokat nyomass, hogy azt lássák, műveletlen vagy.
2009. dec. 23. 07:27
 23/57 anonim ***** válasza:
42%
Istenem, 17 évesen póthaj! Ti egy macskacsalád lehettek a cicus-kandúr páros szüleiddel az élen! Egy gyereknek póthaj, hát gratula nekik! :(((( Cicababa akarsz lenni? Kérdezd anyukád, segít és adja alád a lovat, ő b..ssa el az életed!
2009. dec. 23. 07:30
 24/57 anonim ***** válasza:
44%

Én cicababa vagyok, de van pasim már egy és fél éve és dúl a szerelem köztünk!

Légyszi ezzel kapcsolatban ne általánosítsatok!

:)

2009. dec. 23. 09:00
 25/57 anonim ***** válasza:
49%
Fúj. :D
2009. dec. 23. 10:10
 26/57 anonim ***** válasza:
83%

magassarkú cipők (vagy platformtalpúak), nagyon feszes nacik (mindegy hogy farmer vagy más anyag), nagyon rövid, feszes miniszoknya, térd fölé érő csizma, mélyen kivágott, hajszálvékony anyagú felsők (de persze minőség az legyen).

hajvasalás, vagy hajgöndörítés, mindegyik megfelel.csak ha vasalod, akkor tökéletesen egyenes legyen.

smink: szemceruza, szempillaspirál, esetleg műszempilla, rózsaszínes árnyalatú szájfény,szemhéjfesték,arcpirosító.

nagy, feltűnő ékszerek, hello kitty, minden ilyesn csajos cucc.

midig az aktuális divatnak megfelelően öltözz, márkás ruhákba.

egyébként én nem vagyok cicababa, csak látom a westendben meg ilyen helyeken ezeken a csajokat.

2009. dec. 23. 11:01
 27/57 anonim ***** válasza:
80%

Figyelj te kis p.icsa!

Neked már nem kellenek szterintem tanácsok,mert aki így beszél,mint te a kérdésedben,akkor az már jelent valamit,mégpedig szerintem azt,hogy te már most az vagy!

Egy beképzelt,szánalmas és nagyon buta kislány,akinek a szülei teli vannak pénzzel és nem tudják hova rakni,ezért a "drága kislányukra" költik,aki minden sz.art megvetet velük,amikre persze semmi szüksége!

Szóval gratulálok,nem kell már azzá válnod,már az vagy!

Amúgy meg,hogy ne OFF oljak annyira,hanem válaszoljak is valamit:Hordj minél Qurvásabb és kivágottabb ruhákat,rázd magad úgy,hogy majd szét essél és ne értsél meg semmit legyél egy hülye kis liba!

De csak egy jó tanács:

A normális pasiknak nem ez jön be,mert az ilyen csajoktól a falra másznak és aki normális kapcsolatra vágyik az nem hozzád fog fordulni,ugyanis hozzád csak azok fognak menni,akiknek kell egy jó este!

Nah üdv és ha jót akarsz magadnak akkor ne válj hülye cicababává...hidd el,hogy ha nőiesen és csinosan öltözködsz,ami nem egyenlő a Qrvás cuccokkal akkor sokkal könnyebben fogsz magadnak párt találni és nem fognak emberileg 0-nak nézni!

És amúgy nem akartalak megbántani,de ez így van!

Boldog Karácsonyt!

2009. dec. 23. 14:54
 28/57 A kérdező kommentje:

Nah elöször is a szüleim elváltak, és anyukámra nem kellene rosszat mondani, mert egyeltalán nem cicababa, kései gyerek vagyok és már az 50-et tapossa.

Másodszor hát elég jól megy és tényleg megvesznek mindent amit akarok, de ez mért fáj annak aki ezt írta...?

Harmadszor nem tudom, hogy a kérdésemből miért sugárzik a beképzeltség és egyebek, de köszönöm a segítséget, mindenki segíteni próbál, azért mégis csak tetszenek neketek az ilyen lányok...

Jah igen póthajam van, és nem rajongott érte a családom, de hát nekem ez tetszik, köszi mégegyszer él milloi puszi(L)

Még egy utolsó mondat, nem kell feltétlen butát tettetnem, mert nem vagyok az és elég hülyén jönne ki, hogy egyik nap okos vagyok másik nap meg hülye leszek...

2009. dec. 23. 18:18
 29/57 anonim ***** válasza:
64%
Ebből a kérdésből nekem nem az jön le, hogy okos vagy XD szal nem lesz feltünő a váltás csak külsőre szal no para :D
2009. dec. 24. 00:06
 30/57 anonim ***** válasza:
52%

Szia: )

1. Vasald vagy göndörítsd a hajad :)

2. A szempilláid legyenek szép nagyok ;)

3. Márkás, csinos ruhák /ajánlom a tally weijl bershka, mango, zara, retro, mayo chix és az amnesia üzleteit./

4. Műköröm / szinte elengedhetetlen /

5. Szép haj / nekem barna van de az összhatás legyen a lényeg/ olvastam neked szőke.. a szőkéhez leginkább a sötétebb szinek passzolnak..

6. És talán a legfontosabb JÓ VASTAG PÉNZTÁRCA! ;)

Énis ugymond "cicababa" vagyok. De nagyon jó érzés amikor megnéznek az utcán. Kielégítő;)

2009. dec. 24. 00:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!