Fiúk érdekel a véleményetek! Hogy nézek ki? Lányok is írhatnak!
"Tehát az egyéniséged is zéró. Gratulálok. :-D"
Ő, izé, ha valaki nem készít egyedi képeket, akkor a komplett egyénisége kuka? Gratula (ne menj egy kutatónak).
"És tényleg nem tudsz meggyőzni , hogy nem vagy r.bi, a képek alapján bárki azt mondaná rád..."
Izé, voltak itt páran akik nem így gondolták, pl. én. Tehát elvakult vagy ha nem fogod fel. Az meg látszik hogy a stílusod közönséges (alias "ribis"). Bagoly vs. veréb.
"Kíváncsi lennék, hogy hány olyan lányt ismersz akik nem pózolva fotóz kódnak :)"
Hát ilyen örömlányos erőltetett pózokban szerintem az ismerőseim közül max egy vagy kettő, ha fotózkodik. Mondjuk az is igaz, hogy az ismerőseim között elég kevés a 16 éves tini kiscsaj. Vagy aki van az ennél lényegesen magasabb szellemi színvonalat képvisel.
"És ez kb olyan mint a fiúknál a hajuk most az a divat, hogy oldalra van fésűvel ezért szinte mindenki olyan haja van :)"
Nekem nem olyan a hajam. Nemes egyszerűséggel azért, mert nekem az a stílus nem tetszik. És nagy ívben teszek arra, hogy másnak milyen a haja, a sajátom olyan lesz, amilyen nekem tetszik. Ezt hívják egyéniségnek.
"Ő, izé, ha valaki nem készít egyedi képeket, akkor a komplett egyénisége kuka?"
Természetesen nem, de ha agyatlanul halad a tömeggel mint a birka, "azért csinálom, mert mindenki más is csinálja" akkor az egyénisége meglehetősen megkérdőjelezhető.
Ó és megnyugtatlak eszem ágában sincs kutatónak menni, én klinikai orvos leszek. :-P
#40 Köszi szépen úgy látszik, hogy Te egy intelligens értelmes ember tűnsz! Nem úgy mint pár ember. Tisztelet a kivételnek!!
#43 oké.
#44 Hát akik már idősebbek azok már lehet,hogy nem ilyen képeket csinálnak.. Lehet, hogy 2-3 év múlva nekem se fog ez tetszeni és Én se ilyen képeket csinálok.. Azért írtam azt, hogy szinte szóval nem mindenkinek de a többségnek az van.
#45 Te hülye vagy már ne haragudj :) Azért mert tudom, hogy ki az a Dósa Fanny azért már is közéjük tartozom? Mert például nem tudom, hogy ki az a Varga Ricsi :)
Az utolsó két kép tényleg jobb nem olyan hivalkodó. Azokat egyáltalán nem értem akik le ribizik a kérdezőt, hogy tudod így megitélni egy kép alapján talán irigyek vagytok. Azok a lányok akiknek a külseje szexi azok automatikusan ribinek számítanak.
Az peddig miért baj,hogy probál igazodni a trendhez, elismerem az egyediség nagyon fontos,de az szerintem inkább huszonéves korban alakul ki. Én nem pártolom az esztelen divat követést, de könyorgöm ő egy tini lány normális,hogy így akar menő lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!