Fiúk érdekel a véleményetek! Hogy nézek ki? Lányok is írhatnak!
Szép lány lennél, de így agyon sminkelve, festett hajjal és tipikus ribis ruhákban, önmagad fotózgatva nagyon tucat vagy, és nem keltesz szimpatikus benyomást.
Még cukinak sem neveznélek, nálam a "cukiság" feltételez némi kornak megfelelő bájos naivitást (jó értelemben), ártatlanságot, na ez rajtad nem látszik, még én is ártatlanabbnak nézik ki, ami vicces, mert rég nem vagyok tinédzser.
26/N
A telefonod ultragáz.
Az szintén, hogy próbafülkében fotózkodsz egy olyan ruhában, ami nem is a tiéd, sőt ki sem lett fizetve.
Az is gáz, ahogy kislány létedre pózerkodni próbálsz.
Kemény vagy, mint a kádszéle.
A képeidet elnézve tuti több fhasz volt már a szádban mint nyalóka.
Nagyon gáz vagy.
#1 Köszönöm!
#2,#10 Elfogadom igen szoktam olyan képeket is csinálni amit a többi tini lány ezt is csak azért, hogy úgymond megfeleljek az elvárásoknak.
#3 köszi de nem :)
#4 Miért vagyok rossz ribi?
#6 Bocsi, hogy elhagytam a hátlapot és akkor még nem tudtam venni..
#7 Általában nem szoktam sok sminket használni!
#9 Én vagyok a képen 100% ig :)
#12 Köszi a választ. Nem nagyon szoktam ilyen ruhákat hordani. Ezt is csak a kép miatt vettem fel.
#13 16 vagyok :)
#14 A telefonnal nem tudtam akkor még mit csinálni. Azt a fürdőrucit csak felpróbáltam, hogy hogyan áll rajtam.. Én nem beszéltem arról, hogy kemény vagyok.. Rosszul ítélsz meg mert még szűz vagyok :)
"hát az a 2. kép nem kellet volna.."
De legalább ha fekete volna az a fürdőruha, úgy lenne benne talán némi elegancia... De így rózsaszín útszéli ruci, leharcolt mobil... Iszonyatosan olcsó összhatás. Amúgy ja, az első kép még kólával elment.
Bocs... 16 :D 1 fokkal jobb.
"Még szűz vagyok"
attól még lehetsz szűz, ha már volt f**sz a szádban. Vagy Max szűzk_urva.
Nem tudom miért kell így sértegetni a kérdezőt,ha neked nem jön be a kinézete nem gond, hiszen mindenkinek más az ízlése, de azt azért bevalhatja mindenki, hogy nagyin is szép.
Kérdező, szerintem szép vagy bár a második kép egy kicsit tényleg ribis.Próbálj meg természetesebb lenni,mert amúgy nagyon szép vagy és nekem bejösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!