Fiúk érdekel a véleményetek! Hogy nézek ki? Lányok is írhatnak!
2014. ápr. 16. 17:03
2/70 anonim válasza:
Tipikus kis tucat tinicsaj vagy. Számomra nem ütöd meg a NŐ kategóriát.
26F
3/70 anonim válasza:
Tolnálak, mint román vendégmunkás a talicskát.
4/70 anonim válasza:
Mint egy rossz ribi....12 egy tucat belőled....
5/70 anonim válasza:
Jó legyek, vagy köcsög? ... Nem tudom eldönteni. Pedig úgy a sárgaföldig osztanálak...
6/70 anonim válasza:
Tucat vagy.
De amint látom az intelligenciaszinted se valami sok... az a telefon a 2. képen...
7/70 anonim válasza:
Nagyon "divatcica" vagy. Sok a smink. A kevesebb több. A helyes archoz jóval szolidabb smink.
És a csücsöritős kép a legtöbb értelmes pasinál kizáró ok. (komolyan) (36F)
8/70 anonim válasza:
Te is mindig elhagyod a telefonod hátlapját? Ugye, milyen idegesítő? Nem értem, hogy nem tudják úgy megcsinálni őket, hogy ne pattanjon le minden egyes alkalommal, mikor leejtem. Tököm kivan már :/
9/70 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy megint egy irigy lány a kérdező, vagy csak simán szívatni akarod.
10/70 anonim válasza:
Tökéletesen megfelelsz a ma általánosan elfogadott tini és kora-huszonéves lányok trendjének, mondhatni, hozod a kötelezőt "trendiség" szempontjából.
Más az ízlésem lányok terén, engem semmi nem fog meg benned, ettől függetlenül valószínűleg népszerű lehetsz a fiúk egy csoportjának körében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!