Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg fiúk, de lányok is írhatnak véleményt: mennyire érdekel titeket a másik körme? Van olyan köröm ami tetszik/taszít?
Helo!
Egy volt ilyen, a sarga. Valamint en speciel nem szeretem, nem tetszik, ha egy lanynak kb. 2 cm-nel nagyobb a körme - söt. Se hasznalhatosagi, se esztetikai ertelmet nem latom.
De ez persze csak az en velemenyem es izlesem.
másfél centis körmeim vannak (a tövétől akkora az egész köröm, nem annyi "áll ki" :D ), de kicsit hosszabb is szokott lenni, és mindig festve van, a létező összes színre (a sötét árnyalatokat nem szeretem).. 45 körül van a lakkjaim száma, szépen reszelem laposra vagy kerekre, a hegyes "karmok" nem jönnek be.. ja, és általában ízléses, szóval lehet hogy szeretem kéken meg zölden meg pirosan, de általában egyszínű, és sose használok rengeteg csillámot meg strasszköveket meg hasonlókat :D
Ez még oké, vagy sok? :D
Ez amolyan közvéleménykutatás :P
Tapasztalataim szerint a fiúk többsége egyszerűen az ápolt körmöket kedveli. Esetleg nem túl kirívó, ízléses színnel. Nem is nagyon értik, mi a csodának festjük különböző színűekre, meg minek a műköröm... Utálják a körömlakk szagát, meg ha felpattog a lakk. :)
Egy pár sráctól ezt a választ kaptam.
25/N
Én rászoktam főleg az átlátszóra (UV lakk). Ha dolgozom, egy nap alatt lepattog. (Klinikai fertőtlenítőszer) Ha nem festem ki, akkor meg a kézfertőtlenítőtől elkezd lemezesen lepattogni a körmöm felső rétege. Úgyhogy muszáj valami fedőlakkot rátennem. Ez az egyszerű oka, hogy 1 műszakot bír a lakkom :) Régebben nekem is bírt kb 1 hetet - a boldog diákévek ugye :)
25/N
tetszik: rövid ápolt, max valami fényesítővel.
elmegy: rövid festett, akármilyen színű
taszít: hosszú
nagyon taszít: műköröm
undorító: hegyes-csicsás műköröm
20f
Amúgy a fiúk többségét nem érdekli... Ez a körmözésdi csak a lányok hülyesége! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!