Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Főleg fiúk, de lányok is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főleg fiúk, de lányok is írhatnak véleményt: mennyire érdekel titeket a másik körme? Van olyan köröm ami tetszik/taszít?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy van olyan szín, vagy forma, vagy hossz, ami kifejezetten tetszik, vagy ami kifejezetten csúnya szerintetek?
2013. márc. 6. 16:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Az érdekel hogy ne legyen koszos és legyen ápolt.
2013. márc. 6. 16:48
 2/16 anonim ***** válasza:

Helo!

Egy volt ilyen, a sarga. Valamint en speciel nem szeretem, nem tetszik, ha egy lanynak kb. 2 cm-nel nagyobb a körme - söt. Se hasznalhatosagi, se esztetikai ertelmet nem latom.

De ez persze csak az en velemenyem es izlesem.

2013. márc. 6. 16:51
 3/16 anonim ***** válasza:
én azt szeretem ha természetes nem festi és nem hosszú
2013. márc. 6. 16:53
 4/16 A kérdező kommentje:

másfél centis körmeim vannak (a tövétől akkora az egész köröm, nem annyi "áll ki" :D ), de kicsit hosszabb is szokott lenni, és mindig festve van, a létező összes színre (a sötét árnyalatokat nem szeretem).. 45 körül van a lakkjaim száma, szépen reszelem laposra vagy kerekre, a hegyes "karmok" nem jönnek be.. ja, és általában ízléses, szóval lehet hogy szeretem kéken meg zölden meg pirosan, de általában egyszínű, és sose használok rengeteg csillámot meg strasszköveket meg hasonlókat :D

Ez még oké, vagy sok? :D

Ez amolyan közvéleménykutatás :P

2013. márc. 6. 16:54
 5/16 A kérdező kommentje:
ezen kívül nem igazán sminkelek, csak alkalmakra, nem festetem a hajam, meg nincs műhajam se, én is a természetesség híve vagyok, de a körmeim olyan szép formájúak, és olyan jó erősek, hogy nem bírom ki hogy ne festegessem :DD
2013. márc. 6. 16:56
 6/16 fospuska ***** válasza:
100%
én nem szeretem a műkörmöt (főleg a hegyes,mindenféle idétlen mintákkal,csillogóskaviccsal,az igen ringyós). sokkal jobb a saját egy ápolt kézen,a lakk meg mindegy,csak ne legyen lepattogva ugye... :)
2013. márc. 6. 17:00
 7/16 A kérdező kommentje:
én nem tudom amúgy sokan mit csinálnak a lakkokkal, nekem egy hétig bírja minden márkájú a legolcsóbbtól a kétezer forintosig, pedig mosogatok rendesen :D életemben egyszer kezdett lepattogni, mikor másfél hétig nem jutottam lemosóhoz :D
2013. márc. 6. 17:17
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalataim szerint a fiúk többsége egyszerűen az ápolt körmöket kedveli. Esetleg nem túl kirívó, ízléses színnel. Nem is nagyon értik, mi a csodának festjük különböző színűekre, meg minek a műköröm... Utálják a körömlakk szagát, meg ha felpattog a lakk. :)

Egy pár sráctól ezt a választ kaptam.

25/N

2013. márc. 6. 17:17
 9/16 anonim ***** válasza:

Én rászoktam főleg az átlátszóra (UV lakk). Ha dolgozom, egy nap alatt lepattog. (Klinikai fertőtlenítőszer) Ha nem festem ki, akkor meg a kézfertőtlenítőtől elkezd lemezesen lepattogni a körmöm felső rétege. Úgyhogy muszáj valami fedőlakkot rátennem. Ez az egyszerű oka, hogy 1 műszakot bír a lakkom :) Régebben nekem is bírt kb 1 hetet - a boldog diákévek ugye :)

25/N

2013. márc. 6. 17:21
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

tetszik: rövid ápolt, max valami fényesítővel.

elmegy: rövid festett, akármilyen színű

taszít: hosszú

nagyon taszít: műköröm

undorító: hegyes-csicsás műköröm

20f

Amúgy a fiúk többségét nem érdekli... Ez a körmözésdi csak a lányok hülyesége! :)

2013. márc. 6. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!