Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg fiúk, de lányok is írhatnak véleményt: mennyire érdekel titeket a másik körme? Van olyan köröm ami tetszik/taszít?
akik a plázacicákra mennek, azok szeretik a műkörmöket, vagy ha körmöshöz jár egy csaj építtetni
a többi pasi a természeteset szereti
Utálom a műkörmöket (ezek a hegyesek meg iszonyatosan taszítanak is), de szívesen kifestem őket :) Nincs állandóan festve, de van úgy 10-20 lakkom, főleg élénk színűek (élénk rózsaszín, piros, sárga, narancssárga... stb.), meg sötétebb is, az átlátszóbb körömlakkokat nem igazán kedvelem. Imádom a szép, élénk színeket, így amikor kifestve a körmeimre nézek, kicsit jobb kedvre is derülök - ha van elég időm, sárga-fekete csíkosra is kifestem, mint egy méhecske :) Nekem sajnos pár nap után már elkezd pattogzani, fogalmam sincs, miért :D
Egyébként nem festem magam és nincs műhajam (festeni is csak néhány szőke csíkot festetek bele, és kész), de néha jó érzés kifesteni legalább a körmeimet.
Én nem szeretem ha egy férfinek gombás, vagy sárga ápolatlan körme van. :/ Kiráz tőle a hideg, főleg, ha hozzám érne.
Viszont azt sem szeretem, ha egy nőnek 2 méteres műkörme van, azzal hogyan fog majd mosogatni, meg egyáltalán házimunkát csinálni? (nem vagyok leszbikus)
Ümm .. A műköröm (bármit megcsinálok vele ugyanúgy)is lehet szép és igényes, mint bármi más(festett haj,smink) Szerintem jobb mint az undi lepattogzott lakk:)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!