Fiúk érdekel a véleményetek! Hogy nézek ki? Lányok is írhatnak!
#27 Én az ilyen embereket nagyon szeretem akik képek alapján megmondja, hogy ki flegma és ki nem.. :)
#28 Abban igaza van pár embernek, hogy ezt a pózolást is csak azért csinálom mert mindenki így fotózza le magát.. ezt bevallom!
#29 Szerintem Te még nem láttál lányt/nőt se aki ki van sminkelve.. Ha szerinted ez tonna smink és agyon vagyok sminkelve keress rá fbn Dósa Fanny-ra és meglátod, hogy kin van tonna smink :)
Szerintem vonzó vagy, bár nekem a kicsit husibb alkat az ideálom. Az elsőként posztolt két képen kihívóbb vagy, az elsőn látható feltűzött haj szerintem nagyon érzékien áll neked. A másodjára posztolt két képen természetesebben nézel ki, azért is, mert a hajad az örök klasszikus leengedett hosszú, ezek közül is nálam az első a tuti. Szép a hajad és az arcod is. 35 F
Az abnormális hozzászólóknak üzenem, hogy tök normálisan és kulturáltan ír a kérdező, példát lehet róla venni...
"Abban igaza van pár embernek, hogy ezt a pózolást is csak azért csinálom mert mindenki így fotózza le magát.. ezt bevallom!"
Tehát az egyéniséged is zéró. Gratulálok. :-D
#32 Én nem is akartalak meggyőzni :)
#33 Nem értem. Ezen mit kéne szégyelnem? Nem pucér képet raktam ki.. És szerintem strandot Te is láthattál fürdőruhás lányokat!
#34 Nem cáfolok meg mindent :) Csak nem szeretem, hogy ha úgy ítélnek el, hogy nem is ismernek.
#35 Köszönöm szépen! :) Próbálok visszafogott lenni :)
#36 Kíváncsi lennék, hogy hány olyan lányt ismersz akik nem pózolva fotóz kódnak :) És ez kb olyan mint a fiúknál a hajuk most az a divat, hogy oldalra van fésűvel ezért szinte mindenki olyan haja van :)
#37 Jó oké elfogadom a véleményed.. És tényleg nem akarlak meggyőzni :D Majd akkor csinálok olyan képeket is ahol nem pózolok.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!