Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok?...

Szerintetek kövér vagyok? (KÉPPEL! )

Figyelt kérdés

Mennyi felesleges kilótól kéne megszabadulnom? 172cm 66kg. Rendszeresen sportolok, boxolok. Sajnos jobb képet nem tudtam csinálni előlalpi kamerával, és csak fekete fehérben tudtam megoldani, de nincs az effekten kívül megszerkesztve. Másilyet nem tudtam.

[link]

2014. ápr. 5. 18:43
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:
És akkor? :) Sikerült így is.
2015. márc. 9. 20:47
 52/57 anonim válasza:
Csak érdekelt a módszered.. nincs semmi.:D Örülök, h elégedett vagy.:)
2015. márc. 9. 21:09
 53/57 A kérdező kommentje:

Szerintem így jobb is talán. Egyébként bevált módszer a német felsőfokú nyelvvizsga, garantáltan nem alszik-eszik az ember tőle jó pár hétig.

Szerintem azért jobb így, mert ha valaki lassan fogy le, az sokkal tartósabb, mintha egy hónap alatt dobna le 6 kilót. Másrészt egészségesebb is, mert nem terheli le drasztikusan a szervezetet.

2015. márc. 9. 22:47
 54/57 anonim válasza:
A nem alvás nem hiszem, h sokat segített a fogyásodban.:P
2015. márc. 9. 23:01
 55/57 A kérdező kommentje:

Összehasonlításképp most itt tartok:

[link]

De le szeretnék még adni 3kg-t. Ehhez várnék még tanácsokat az eddigieken kívül :)

2015. márc. 17. 23:31
 56/57 anonim ***** válasza:
Ha az utolsó belinkelt képen mindhármon te vagy akkor szép alakod van nagyon! :) A korábbi képeken még kicsit plötyi volt meg a sport nem látszott... Az utolsó három már nagyon formás
2015. márc. 18. 07:03
 57/57 A kérdező kommentje:
Természetesen én vagyok :) Az elsőn itthon, a másodikon strandon és a harmadikon barátom szalagavatója előtt itthon :)
2015. márc. 18. 16:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!