Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok?...

Szerintetek kövér vagyok? (képpel)

Figyelt kérdés

Nagyon utálom az alakom, utálom a hasam, meg a combom :( Ha strandra megyünk, mindig törölköző van rajtam, mert nem szeretem mutogatni :(

Járok edzőterembe, szóval nem csak ülök itthon és sírok a nagyvilágba erről, de még így sem szeretem magam :(

2012. okt. 29. 21:16
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
A kép lemaradt.
2012. okt. 29. 21:17
 2/42 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Bocsi, béna voltam :D

2012. okt. 29. 21:19
 3/42 anonim válasza:
jajj, semmi baj az alakoddal. :) sőt!
2012. okt. 29. 21:22
 4/42 anonim ***** válasza:
55%
Igen, kövér vagy! Miért kérdezel hülyeséget?
2012. okt. 29. 21:23
 5/42 A kérdező kommentje:
Már enni sem szeretnék :( Minden egyes falat után bűntudatom van... Hogy meghízok.
2012. okt. 29. 21:23
 6/42 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor elgondolkodom, hogy be kéne tiltani a Barbi babák gyártását, a topmodellek 0-24-ben való sugárzását? Te lány most őszintén: miért lennél kövér? Mert nem 35 kg vagy? Mert nem látszik ki minden bordád?

Gyönyörű alakod van! Narancsbőr nincs, hasad lapos, minden jó. Szerintem nagyon jól nézel ki. De ha ennyire zavar akkor gyere át és ledolgozzuk :)

10/9 17f

2012. okt. 29. 21:24
 7/42 A kérdező kommentje:

De tényleg annak látom magam... Nem azért tettem fel a kérdést, hogy itt agyon dicsérjenek.

Egyébként elég kicsi az önbizalmam, meg sokak szerint az énképemmel is problémák vannak.

2012. okt. 29. 21:25
 8/42 anonim ***** válasza:
Az énképeddel valóban gondjaid vannak, ezen sürgősen változtatnod kell. Gyönyörű alakod van, legyél büszke rá, és arra is, hogy edzel, és ezáltal teszel azért, hogy ez így is maradjon. Tudom, hogy nehéz, de találj magadon pár dolgot, amit szeretsz, és ismételgesd magadnak ezeket. Ha nem válik be ez a módszer, lehetséges, hogy szükség lehet szakember segítségére, mert ezek könnyen átmehetnek evési zavarokba és beteges edzésbe. Nem ijesztgetni akarlak, sőt, engedd el kicsit magad, és szeresd meg a tested! :)
2012. okt. 29. 21:33
 9/42 A kérdező kommentje:
AZt utálom a legeslegjobban, hogy összeérnek a combjaim. A képen nem, mert kicsit terpeszben van a lábam, de amúgy összeérnek. És a vékony csajoknak, meg van 5 perc szünet a lábuk között :(
2012. okt. 29. 21:36
 10/42 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy kövér!
2012. okt. 29. 21:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!