Szerintetek kövér vagyok? (képpel)
Nagyon utálom az alakom, utálom a hasam, meg a combom :( Ha strandra megyünk, mindig törölköző van rajtam, mert nem szeretem mutogatni :(
Járok edzőterembe, szóval nem csak ülök itthon és sírok a nagyvilágba erről, de még így sem szeretem magam :(
Ilyenkor elgondolkodom, hogy be kéne tiltani a Barbi babák gyártását, a topmodellek 0-24-ben való sugárzását? Te lány most őszintén: miért lennél kövér? Mert nem 35 kg vagy? Mert nem látszik ki minden bordád?
Gyönyörű alakod van! Narancsbőr nincs, hasad lapos, minden jó. Szerintem nagyon jól nézel ki. De ha ennyire zavar akkor gyere át és ledolgozzuk :)
10/9 17f
De tényleg annak látom magam... Nem azért tettem fel a kérdést, hogy itt agyon dicsérjenek.
Egyébként elég kicsi az önbizalmam, meg sokak szerint az énképemmel is problémák vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!