Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok?...

Szerintetek kövér vagyok? (képpel)

Figyelt kérdés

Nagyon utálom az alakom, utálom a hasam, meg a combom :( Ha strandra megyünk, mindig törölköző van rajtam, mert nem szeretem mutogatni :(

Járok edzőterembe, szóval nem csak ülök itthon és sírok a nagyvilágba erről, de még így sem szeretem magam :(

2012. okt. 29. 21:16
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is hasonló alakom van, de én is nagyon elégedetlen vagyok vele. :(
2012. okt. 30. 12:02
 32/42 anonim ***** válasza:
47%
Elég gusztustalanok a lábujjaid.
2012. okt. 30. 17:13
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
rohadt jó alakod van, rengeteg lány ölne érte! istenem, ez a sok hülye csontsovány modell miket okoz fiatal csajokban...
2012. okt. 30. 19:31
 34/42 anonim válasza:

Most komolyan? Az olyan emberekre akik kövérnek látják magukat van egy betegség: Anorexia

Pedig szerintem te nem szenvedsz ebben a kórban.

2012. okt. 31. 21:55
 35/42 anonim ***** válasza:
Jó alakod van szerintem, az összeérő comb ellen a pilateszt ajánlom, nekem bejött nagyon!
2012. okt. 31. 22:30
 36/42 anonim ***** válasza:
Hogyha ezt a kérdést CSAK azért írtad ,hogy mondjuk neked ,hogy nem vagy kövér akk elérted! Nem szép dolog.Amúgy KOMOLYAN nem vagy kövér.Kb nekem is ilyen az alakom vagy rondább.Hidd el örülnének mások ha így néznének ki! Amúgy is nem kell mindenkinek tökéletesnek lennie!Fogadd el magad és nyugodtan egyél(esetleg a édességekből kevesebbet) és sportolj!
2012. nov. 2. 15:51
 37/42 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen a combom, és én se vagyok vele megelégedve. Ha összezárom a lábam összeér...:(

Én is takargatom. Szinte mindig valami hosszított felső van rajtam, mert nem érzem azt, hogy jó lábaim lennének.

15/L

2012. nov. 3. 10:40
 38/42 anonim válasza:
Nekem is ilyen bugyim van.
2012. nov. 10. 10:04
 39/42 anonim ***** válasza:
tökéletes az alakod!!
2012. dec. 5. 21:27
 40/42 anonim ***** válasza:

Jajj, dehogy!

Nem vagy kövér, egyáltalán! Nagyon szép alakod van. Sőt, ami azt illeti, szeretnék rólad látni egy friss képet is.

Sok lánynak azért van 5cm lyuk a lábai között, mert szélesebb a csípőjük!!!

És más szögben állnak a lábaik.

Hány éves vagy? AMúgy végigpuszilgatnálak a talpadtól a homlokodig :))

2013. febr. 24. 03:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!