gyomorból lemehet egy 10 kiló szerintem.
bár én nem értek hozzá.
+10-15 kg felesleg van rajtad....
de egyébként ha ezt örökölted, akkor nem nagyon tudsz lefogyni, viszont ha saját hibádból híztál el, akkor nagyon könnyen le tudod fogyni a felesleget kb. 1 év alatt! de ahhoz keményen kell dolgozni! sportolj heti minium 3x, és napi kb. 1800 kcal-nál ne egyél többet! este 6 után semmit ne egyél, max gyümölcsöt vagy zöldséget! ezenkívül igyál napi kb. 3-4 liter VIZET, hanyagold az üdítőket (gyümölcslevek, kóla stb.), CSAK vizet igyál, abból is inkább a bubimentest! a túlzottan sós ételeket is hanyagold (pl. chips, feta sajt stb.), heti maximum 2-3-szor egyél édességet, de akkor se lépd túl az 500 kcal-t, tehát egy héten max. 1500 kcal legyen, amit édességből beveszel! törekedj a gyümölcsöket nyersen megenni! ha időd és pénzed engedi, akkor nyugodtan járj el fogyókúrás masszázsokra!
én ez alapján az "életmód" alapján fogytam egy év alatt 11 kg-t.
sok sikert! de ha genetika miatt vagy túlsúlyos, akkor is lehet valamennyit fogyni, de ennyire hatásosan nem.... ://
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!