Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Képpel! 79kg voltam fogytam...

Képpel! 79kg voltam fogytam most 15kg-ot. Szerintetek kövér vagyok még? 173cm vagyok és 20éves.

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve nem tudom mit tegyek még. Minden nap sportolok és zsírégetőt is szedek. Kövérnek érzem magam nem kicsit hanem nagyon. Szerintetek mennyit kell még fogynom?

képet:

[link]

2012. febr. 28. 14:21
1 2
 1/14 anonim válasza:

Nem vagy kövér. Én 168cm vagyok és 61 kg 22 éves

Ne parázz, szerintem semmi gond veled, a sportot ne hagyd abba.

Egyébként kérlek oszd meg velem,hogy mitől fogytál ennyit

2012. febr. 28. 14:34
 2/14 A kérdező kommentje:
Én sajnos egy sportbalesetből kifolyólag átestem egy térdműtéten és elhíztam. Sajnos lassan ment a folyamat de örülök, hogy ezt írtad. :) És én itthon tornáztam zsírégetőt szedtem l-carnitine-t persze most is szedem. :) Tornáztam és persze megvontam magamtól a kenyeret, burgonyát és tésztákat.És sajnos már több mint egy éve nem ettem édességet. Így fogytam ennyit. Köszönöm válaszod!
2012. febr. 28. 14:38
 3/14 bomba ***** válasza:
egyáltalán nem vagy kövér,nagyon csini vagy! és gratula a nagy fogyásodhoz!:) most már csak arra figyelj oda,hogy ezt a mostani súlyod megtartsd,de nem kell többet fogynod.
2012. febr. 28. 14:40
 4/14 anonim ***** válasza:
arányosnak tűnsz
2012. febr. 28. 14:42
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
jó szőrös hmm lábnak tűnik
2012. febr. 28. 14:43
 6/14 anonim ***** válasza:
szexi
2012. febr. 28. 14:44
 7/14 anonim válasza:

Köszi a választ. És még egy kérdéssel megbombáználak. A melled nem ment nagyon össze a zsírégetőtől? Ma már tettem fel egy kérdést ezzel kapcs-ban, de erre választ nem kaptam.

Első voltam :)

2012. febr. 28. 14:45
 8/14 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló!

A mellem nem ment le. Aminek nagyon örülök a hasamból és combomból fogytam és az arcomból nagyon sokat. Egyébként szerintem azért nem ment le mert kifejezetten csak hasra popsira és csípőre tornáztam és súlyzóztam.

Köszönöm a válaszokat és nem szőrös a lábam csak küszködök a "terhességi csíkokkal" amit a hirtelen elhízástól lettek.

Köszönöm a válaszokat!

2012. febr. 28. 14:52
 9/14 *gin* ***** válasza:

:) a sors fintora, hogy 175/68 vagyok, tök hasonló alakom van, nekem is volt egy térdműtétem, és én is kövérnek tartom magamat, pedig mindenki szerint jó vagyok... :D

csak azt tudom tanácsolni, amit nekem is mondanak a többiek: sok sport, lehetőleg alakformáló is (RR, súlyzós, vagy fegyencedzés), és mennyiségben nem túl szigorú, de minőségben "tiszta" étrend.

2012. febr. 28. 23:50
 10/14 anonim válasza:

Szia! Érdeklődnék neked milyen módszerrel sikerült, mert ugyanilyen magas vagyok én is 20 éves csak 4 kilóval több és leszeretnék menni 65-re. Tehát gyakorlatilag ugyanabban a cipőben vagyok, mint te voltál. Megkérdezhetném milyen módszerrel fogytál, mennyit mozogtál, és mennyi idő alatt ment le?

Nekem lement már 2 kg 3 hét alatt, nem valami szigorú a diétám délelőtt ehetek tésztát, és 6 után nem eszem, 1300 kalória max/nap. És heti 3-4x 40 perc mozgás. De van, hogy csoki becsúszik délelőtt.

Egyébként megnéztem a képed és legyél elégedett! Azért kell tudni hol a határ a fogyásban, szerintem szép alakod lett! inkább azon legyél, hogy tartsd is meg.

2012. febr. 29. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!