Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Képpel! 79kg voltam fogytam...

Képpel! 79kg voltam fogytam most 15kg-ot. Szerintetek kövér vagyok még? 173cm vagyok és 20éves.

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve nem tudom mit tegyek még. Minden nap sportolok és zsírégetőt is szedek. Kövérnek érzem magam nem kicsit hanem nagyon. Szerintetek mennyit kell még fogynom?

képet:

[link]

2012. febr. 28. 14:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nekem 1évembe került mire lefogytam. Nagyon hosszú volt és tényleg nehéz. Amit Te leírtál szerintem jó. Nekem annyiban volt könnyebb, hogy csak a csokiról és a szénhidrátról mondtam le és sokat mozogtam.Jaj és le vittem az adagokat. Mindig kisebb kisebb tányérban ettem és párom szerint egy cica is többet eszik tőle. :) Mondjuk a gyomrom biztosan összeszűkült így nem tudok már sokat enni. "akkor kell abba hagyni az evést amikor a legjobban esik" Szerintem igaz is. :)

Nagyon szeretek biciklizni és görkorcsolyáztam amíg jó idő volt. de a biciklizés szobabiciklin megy rossz időben is :)

Meg próbálom megtartani a súlyom. Köszönöm a válaszokat és tényleg jól esnek amiket írtatok!

2012. febr. 29. 21:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Olyan sovány vagy ! én is olyan alakot akarnák...
2012. márc. 2. 16:17
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2012. márc. 8. 15:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Nagyon szép vagy! Nagyon messze vagy a kövérségtől!
2012. máj. 31. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!