Szerintetek hogyan tudnék fogyni? (képpel)
17 éves vagyok, 165 centi és hozzá elméletileg 85 kg. Zumbázok amúgy. Sokat koplaltam (részben akaratlanul) és most eléggé meghíztam. Mit kéne csináljak? A zumbát abbahagytam egy hónapja amúgy.
Szerintem előbb fogyj le 10 kilót és aztán sportolj valamit aktivabban, jobban fog menni és így nem megy el tőle a kedved.
Az első 10 kilót meg ledobhatod úgy 3 hónap alatt, egyél sok sovány húst, zöldséget és igen, gyümölcsöt is eheszt, persze ne 3 kilót, de egyél nyugodtan. Főleg ananászt, grépfruitot, pomelót, ezek a legjobbak. Sok kitartást, amúgy kb ugyanígy nézek ki én is, eddig 6 kiló ment le:)
Meg nem mondanám, h 85 kiló vagy, iszonyat jól nézel ki ahhoz képest. :)
Én 168/65-tel már nagyon gázos voltam.
Hasonló alakod van, mint nekem. :)
A nasikat csökkentsd a minimumra, 1-2 hetente egy pár kocka csoki szerintem belefér. És tovább is bírod. :) Egyél rengeteg zöldséget, gyümölcsöt, csirkét, halat. Rengeteg VIZET igyál, vagy akár sima teát. (én most próbálom ki a zöld teát, nagyon ízlik és elvileg segít a fogyásban is ;)). Emellett otthon csinálj torna gyakorlatokat, rengeteget találsz neten is. Esetleg fuss. Sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!