Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek kövér vagyok? Esetleg pont jó? (képpel)
Egyszer már feltettem ezt a kérdést, csak másik témában, gondoltam ezt többen nézik :D Majdnem 9 kilót fogytam már, de még mindig nem vagyok elégedett magammal, csak szeretném tudni, a fiúk mit gondolnak (az előzőnél csak lányok írtak). Kellene még fogynom? (a fehérnemű nem valami előnyös, de nem az volt a célom, hogy hű de szexi legyek)
Köszi a válaszokat :) 164/56-57, 15/L
Az alakoddal nincsen gond. Ha gondolod, gyere át hozzám, nálam maradhatsz pár napig, aztán a hátadból csinálok egy szép táskát.
Üdvözlettel,
a Fogtündér
én lány vagyok. de ha az alakodra bármelyik fiú azt mondja, hogy rossz, esetleg kövér vagy, akkor ne hallgass rá. gondolom nem akarsz egy deszka feelingű lány lenni. így vagy jó.
ha nagyon be akarsz vágódni fiúknál esetleg egy szexi fehérnemű és kivágott felső, azt' ennyi. így vagy jó.
(vagyis nem kell se híznod, se fogynod. és ezt vedd komolyan, mert lehet, hogyha többet fogynál nem lenne jó a közérzeted és minden bajod lenne. ha valaki nagyon sokat fogy, és átesik a ló túloldalára, az már nem egészséges. vagyis ha folyton fáradt vagy, szédülsz és minden bajod van, szedj fel 2-3 kilót, ami nem is látszik még annyira és jobban leszel. de ez természetesen akkor van, ha túl sokat fogytál)
Szerintem már ne nagyon foggyál, az már dúrva lenne. Így nagyon pöpec tested van, ha engem kérdezel. Még csak 15 vagy, így még fejlődsz, nőnek még a melleid is, meg majd változik a formád, alakod. Most már éld az életed szépen fogyókúra nélkül, azért odafigyelve a kajára, és majd 22-23 évesen majd megnézed magad megint, hogy tetszel-e magadnak úgy, mert egész más képet fogsz látni a tükörben.
Nekem a bal oldali kép tetszett a legjobban és a bugyi is ok :D
20F
szerintem nagyon szép!9 kilóhoz pedig gratulálok.
20/f
Nagyon jó így, egy kis sport talán nem ártana, formásodnál tőle, de semmiképp ne fogyj többet. 1-2 év múlva orbitális nő leszel ;)
23/F
3. Vok
Hajrá! Szuper csaj leszel. Ne hagyd abba a sportot. Az arányaid rendben vannak, és még fejlődésben vagy. Jó lesz ez naon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!