Valaki hozzáértő esetleg adna edzésben, diétában tanácsot? (képpel)
hmm. futni mennyit szoktál? igyekszel egészségesen kajálni ez mit fed?
ha nem fogysz akkor elsősorban a mozgást kezdeném el növelni, és nem feltétlenül az időtartamot hanem az intenzitást. intervallumos futás és saját súlyos gyakrolatok. húzó-tolódzkodás, fekvők guggolás kitörés stb. google barátod. ha akkor se indulsz be amit kétlek akkor a kajádat kell rendbe tenni, nem próbálkozni hanem csinálni. ennyi
"Sajnos a térdeim fájnak, és nagyon rosszul futok, 4-6 km-t szoktam csak..."
miért? orvos látta már? kétlem hogy azt mondta volna hogy terheld. mitől fáj?
"Elveben orvosnak készülnék, szóval a kaját tudom,hogy kéne helyesen, más kérdés, hogy be tudom e tartani... "
van egy elég konkrét célod. ez nem csinálgatás kérdése. 6 év alatt a teremben láttam már sokmindent, de két kezemen számolhatnám meg hogy hányan jutottak valamire. ne csinálgasd, hanem csináld. minden tényleg csak agyban dől el...
"Sejtem,hogy az lehet a probléma, hogy ha húst eszem,fáj tőle a gyomrom, ezért úgy kell magamba erőltetnem... "
ez megint nem normális. mi az oka? kivizsgáltak? mit mondtak? ha nem miért nem?
"Többnyire csirkemellet eszem, zöldséggel, néha barnarizzsel, zabkását, abonettet, csirkemellsonkát, zsírszegény túrót, tojásfehérjét,ilyesmiket..."
ezzel semmi gond nincs, kérdés a mennyiség és az elosztás. egyébként se vennék vissza kajából, inkább a mozgást növelném mint mondtam
" Amúgy kitörés, guggolás, a Rubint Réka tornákban is van, az miért rossz? (nemkétségbe vonom, csak ehhez nem értek),mondjuk pont azokat bírja legkevésbé a térdem... "
van. csak az a baj hogy ezek csak lábspecifikusak. nem láttam rékát fekvőzni rendesen, meg felsőtestet edzeni rendesen az a baj. és ugye nem csak a lábadon van izom... hogy húzódszkodós dvdje se jött ki az meg fix.
és a terheletlen izmot kipakolja a szervezet. tudod glikogén raktárak és társai.
"Taposógépem van itthon,az használ valamit? Mennyi ideig kéne használni? Bocsánat a sok hülyeségért..."
semmi gáz. taposógép nem sokat használ az a baj. szobabicikli kéne, de a térded miatt nem javasolnám. első körben sipirc el sportorvos, nézzen rá, mondjon valamit. ő majd tud mondani olyan mozgásformát ami a térded jelenlegi állapotának és a céljaidnak is megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!