A Level diétában a narancsot helyettesíthetem görögdinnyével?
Figyelt kérdés
Már csak azért mert vagy sehol nem kapni most narancsot vagy olyan drága hogy az már nevetséges, meg amúgy se a zsánerem :D2011. aug. 5. 17:41
1/3 anonim válasza:
Helyettesítheted füstölt csülökkel is, ez a diéta még akkor is koplalás marad...
2/3 anonim válasza:
Első! Köszönjük megy a zöld pracli! Úgy tűnik csak van még itt értelmes ember :)
Az ilyen level diétákat hagyd a retekbe! Tudod te, hogy kéne diétázni és edzeni már 10000000000X halottad.
3/3 anonim válasza:
Jó, akkor a kérdésre válaszolva: szerintem nem, mert én is próbáltam, és így nem hatott (annyira).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!