Mivel helyettesíthetem a születésnapi tortát?
Figyelt kérdés
Barátnőm a héten ünnepli a születésnapját, így nála sem maradhat el a hagyománnyá vált, gyertyás-tortás meglepetés :) Azonban idén az a különbség az eddigi évekhez képest, hogy jó ideje fogyókúrázik, így nem szeretném egy tortával kísértésbe vinni. Nincs valakinek valamilyen tuti tippje, hogy mivel helyettesíthetném a tortát úgy, hogy a hatás mégis megmaradjon? Mivel nem vagyok egy konyhatündér, egy diétás torta elkészítésével inkább nem próbálkoznék, maximum valamilyen sütés nélkülinek esnék neki :)2011. márc. 1. 23:19
1/16 anonim válasza:
természetes édesítőszereket használj de előtte kérdezz meg valakit hogy jó e például mézzel vagy iesmivel de férfi vagyok és nem nagyon értek az ien dolgokhoz
2/16 anonim válasza:
3/16 anonim válasza:
Készíts valami gyümölcsös-zselatinos nyalánkságot édesítőszerrel.
4/16 anonim válasza:
5/16 anonim válasza:
Gyümölcskocsonya, gyumidarabokkal, meg kevés puding édesítővel.
Ebben azért mégsincs annyi cukor mint egy tortában.
6/16 anonim válasza:
Vagy helyettesítsd egy hatalmas salátatállal (nem vájling) a kedvenc salátájából a kedvenc szószával, meg egy csokor virággal.
7/16 anonim válasza:
Vagy gyümölcskosár aszalt gyümölcsökből, meg egy finom fűszeres vörösbor hozzá.
8/16 anonim válasza:
Ha az ember még születésnapján sem (tehát évente egyszer) nem ehet a kedvenc tortájából, akkor az, amit csinál, nem fogyókúra, hanem önkínzás. Ennyire semmit sem kellene túlzásba vinni.
9/16 anonim válasza:
Szerezz egy fakorongot, amit bevonsz olvasztott csokival, habbal feldíszíted és kész a torta!
Meglepetés is lesz amikor megpróbálja felvágni!
Tudom régi lakzis vicc, de jópofa.
10/16 anonim válasza:
Az egyik barátnőm ilyet kapott születésnapjára, de hungarocell-ből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!