Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek kövér vagyok? Esetleg pont jó? (képpel)
Figyelt kérdés
Egyszer már feltettem ezt a kérdést, csak másik témában, gondoltam ezt többen nézik :D Majdnem 9 kilót fogytam már, de még mindig nem vagyok elégedett magammal, csak szeretném tudni, a fiúk mit gondolnak (az előzőnél csak lányok írtak). Kellene még fogynom? (a fehérnemű nem valami előnyös, de nem az volt a célom, hogy hű de szexi legyek)
Köszi a válaszokat :) 164/56-57, 15/L
2011. ápr. 1. 14:31
21/30 anonim válasza:
Tényleg semmi baj nincs vele még (énnálam) akkor sem, ha van rajtad felesleg...én sem vagyok fitt pedig minden héten Teniszezek 1x és focizok 3x...mégsem vagyok az...18:00 után sohasem eszem...én 14/F vagyok és kb olyan 60kg és mégsem vagyok elégedett( 170+cm) ... amugy hol laksz?:DD
22/30 anonim válasza:
Nem kell tovább fogynod, inkább arra koncentrálj, hogy ilyen is maradj. Kicsit sportolhatnál esetleg hogy feszesebb legyél, de amúgy teljesen rendben vagy. Az első képen a hasad nagyon tetszik :)
21F
23/30 anonim válasza:
Esetleg pont jó...sőt inkább biztos :P
16/f
24/30 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó alakod van, nem vagy túl magas, a súlyod is jó hozzá megvan a homokóra alak. Csak kicsit fiatal lennél hozzám. :)
25/30 A kérdező kommentje:
Úristen... :D Nem hittem volna, hogy MINDENKITŐL pozitív visszajelzést kapok, de köszönöm szépen :) Akkor mostmár 1-2 kilónál többet semmitképp nem fogyok, a sportot pedig folytatom.
2011. ápr. 1. 19:55
27/30 anonim válasza:
Pont jó alakod van, semmiképpen ne foggyjál többet, sőt még az lenne a legjobb, ha azt a leadott 9 kilót is visszaszednéd! A bugyid nagyon szép! Nekem ez a bugyi tetszik a legjobban, a sima fehér bugyi. Remélem a puncidat csupaszra borotválod.
29/30 anonim válasza:
30/30 anonim válasza:
Teljesen rendben vagy, sportra fel! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!