Ezzel most az volt a cél, hogy mindenki írja "nem vagy kövér,nagyon jól nézel ki, szexi vagy" mert ha igen akkor az elég gáz.. Ha pedig tényleg nem vagy tisztában az adottságaiddal, akkor keress fel egy pszichológust, majd ő helyre tesz!
2012. okt. 29. 23:14
22/42 anonim válasza:
a tested patent, a beton melltartó rémes.
2012. okt. 30. 00:01
23/42 anonim válasza:
ja, még annyi, hogy kissé rövidek a lábaid. vegyél fel magassarkút, ha tudsz benne járni és sokkal csinosabb, nyulánkabb leszel. szoknyában pedig nem látszik, ha összeér a combod. ha ehhez a remek alakhoz felveszel egy csipőnadrágot, akkor tényleg gnóm leszel. jó ez az alak, csak megfelelő ruhákat kell felvenni.
2012. okt. 30. 00:03
24/42 anonim válasza:
Jól van, megvolt amit akartál, mindenki agyon dicsért. Kövér mi? Na várj, vésd az apró kis agyadba a képet: [link] Na ezt hívják kövérnek. Hol vagy te ehhez? Te teljesen vékony vagy. De ezt te is jól láthatod ha a képeidre nézel vagy a tükörbe. Vagy jobb lenne úgy kinézni mint egy etióp kisfiú? Tudod, a pasiknak a nők tetszenek, nem a vékony deszkák. A modellek nagy része is undorító ahogy kinéz, mint az éhezők afrikában, ne az legyen nálad a cél hogy undorító nőietlenné válj. Sose volt szép a csontsoványság.
2012. okt. 30. 01:02
25/42 anonim válasza:
De bolond vagy. :)) NAgyon szép alakod van, van csípőd, a derekad pedig vékony. A lábaid is szép formásak, semmi baj nincs veled! Sőt, nagyon sok lány boldog lenne, ha ilyen alakja lenne, többek között én is. :)
SZóval ne aggódj, egyáltalán nem vagyok kövér, nagyon csinos vagy!
2012. okt. 30. 01:45
26/42 anonim válasza:
Melled semmi, csak a melltartó, de kövér vagy mi?! :D
2012. okt. 30. 07:14
27/42 anonim válasza:
Soha nem értettem, hogy kifejezetten vonzó alkatú csajok miért panaszkodnak a testük miatt... Kevesebb hülyeséget kéne olvasni női magazinokban és elfogadni magadat, nem törölközőbe burkolózni meg fogyókúrázni.
2012. okt. 30. 09:35
28/42 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy kövér :D
Bár ez a melltartó nem túl előnyös :)
2012. okt. 30. 09:40
29/42 anonim válasza:
ne haragudj, de nem vagy normális! vagy csak egy f@széhes kis liba vagy már bocsánat! nem szoktam sosem így nyilatkozni, de kiakasztott a fotód! mondhatni modell alkatod van! másoknak plasztikai műtétek után sem lenne olyan szép a teste, főleg ha előtte kövér volt és még a bőre is megcsúnyult. sehol nincs rajtad egy stria sem. de gondolom nem tudod azt sem ez mit jelent.
fordulj szakemberhez!!!
2012. okt. 30. 11:01
30/42 anonim válasza:
ja és még annyi, hogy aki tényleg kövér és meglátja a képeidet annak még jobban elmegy az életkedve... mármint ha arra gondol, hogy ő hogyan néz ki és hogy miért nem lehet soha olyan alakja mint neked!
nem vagyok már én sem kövér mert lefogytam, de sosem lesz olyan alakom mint neked van!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!