Szerintetek kövér vagyok? (képpel)
Figyelt kérdés
Nagyon utálom az alakom, utálom a hasam, meg a combom :( Ha strandra megyünk, mindig törölköző van rajtam, mert nem szeretem mutogatni :(
Járok edzőterembe, szóval nem csak ülök itthon és sírok a nagyvilágba erről, de még így sem szeretem magam :(
2012. okt. 29. 21:16
11/42 anonim válasza:
Hidd el, szuper formában vagy! Gondolj arra, hogy valószínűleg 10 év múlva vissza fogod sírni a mostani alakodat!
12/42 anonim válasza:
#8-as vagyok, mivel lány vagyok, nem tudok a fiúk nevében nyilatkozni, de szerintem semmi gond nincs azzal, ha összeér valaki combja. Volt egy osztálytársam, akit szintén ez zavart, de más észre sem vette. Remélem, sikerül kicsit összeszedned az önbizalmadat, hidd el, én most egy olyan alakért sanyargatom magam, mint amilyen neked van :)
13/42 anonim válasza:
Egyébként hol laksz? Remélem a közelben :)
14/42 A kérdező kommentje:
Budapesten.
2012. okt. 29. 21:43
15/42 anonim válasza:
Itt minden jó csaj pesti? F.szom :D
16/42 anonim válasza:
jajj, komolyan mondom, lőjétek már le magatokat... :D
17/42 anonim válasza:
Nagy rad a melltarto.
Amugy szerintem te konkretan vekony vagy,pontosan tudod,csak nem ismered be.
Ennyi.
18/42 anonim válasza:
istenem........
nem vagy kövér.
19/42 anonim válasza:
Az összeérő comb alkati kérdés. Fogadd el!
Nekem még akkor is összeért, amikor 40 kiló voltam (160 cm), másnak meg akkor sem, ha 80-ra hízik.
Jó az alakod. Feszes, sportos. De az a melltartó tényleg nagy.
20/42 anonim válasza:
Kövérebb vagyok nálad . Köszi, most bálnának érzem magamat :I (Legalábbis a combom+fenekem nagyobb , de nekem valamiért lapos hasam van . fullra lapos. xd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!